Anadolubank İzmir gayrimenkul ilanlarını yeniledi: Tarla 600 bin TL’den, apartman dairesi 1 milyon 150 bin TL’den satışa sunuldu!

Anadolubank İzmir ilinin iki farklı bölgesinde icralık gayrimenkul satışı yapılacağını bildirdi. Banka, söz konusu icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR TORBALI’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ İLANI!

Anadolubank’ın kendi platformu Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün daire nitelikli olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan apartman dairesinin ve hakkında düzenlenen ihalenin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Anadolubank tarafından satışa çıkarılmış olan apartman dairesinin toplam kullanım alanı 120 metrekare olarak açıklandı. 3+1 büyüklüğünde olan dairenin 2 adet tuvaleti olduğuna dikkat çeken Anadolubank, söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 150 bin TL olarak bildirdi.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE YATIRIMLIK TARLA İLANI!

Anadolubank’ın kendi platformu Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün tarla nitelikli olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan tarlanın yatırımlık olarak değerlendirilebileceği belirtilirken, banka hem ihaleye hem de gayrimenkule ilişkin ayrıntılı bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank tarafından düzenlenen ihaleye konu olan satılık tarlanın toplam kullanım alanı 11 bin 600 metrekare olarak açıklandı. Tarlanın üzerinde 100 adet incir, 100 adet de zeytin ağacı olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 600 bin TL olarak açıkladı.

ANADOLUBANK GAYRİMENKUL’E NASIL TEKLİF VERİLİR?

Anadolubank tarafından düzenlenmiş olan Anadolubank Gayrimenkul ihalelerine katılım sağlayarak fiyat teklifinde bulunmak isteyen tüketiciler ile yatırımcılar, işlem sırsını araştırmaya başladılar. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Anadolubank, ihale katılım detaylarına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank’ın kendi platformu olan Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılarak uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olma şansını arttırmak isteyen vatandaşların, bankanın resmi internet sitesinde yer alan ihalelerin altında bulunan “teklif ver” butonu üzerinden form doldurmaları gerekmektedir. İletilen formun banka yetkilisi tarafından onaylanması durumunda ayrıntılar paylaşılacaktır.

Exit mobile version