Genel

Anadolubank İzmir Kiraz’da icralık tarla satışına başladı! 10 bin TL ödeyen 6 bin metrekarelik tarlanın…

Anadolubank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri e- ihale yolu ile satışa sunduğunu açıkladı. Banka, ilgili ihalelerin düzenlendiği platforma ve diğer ayrıntılara ilişkin bilgiler verdi.

ANADOLUBANK’TAN YENİ İŞ BİRLİĞİ DUYURUSU!

Son dönemlerde düzenlediği avantajlı kart kampanyaları ve her bütçeye uygun düşük faizli kredi hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan olan Anadolubank, yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. Banka, yeni iş birliğine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank sunmuş olduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak almış olduğu gayrimenkullere, vade sonunda ödenmeye borçlardan ötürü el koymak durumunda kaldığını ve bu kapsamda da icralık gayrimenkul satışına başladığını belirtti. İcralık gayrimenkul satışını Bankadan isimli yasal e- ihale platformu üzerinden gerçekleştireceğini belirten banka, düzenlemiş olduğu son ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Anadolubank, Bankadan isimli yasal e- ihale platformu ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini açıkladı. Söz konusu ihale kapsamında İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

Anadolubank icralık tarlanın kullanım alanını 6 bin 316 metrekare olarak açıkladı. Söz konusu gayrimenkulün ihalesine katılabilmek için 10 bin 266 TL’lik hizmet bedelinin yatırılması gerektiğini belirten banka, ihale başlangıç bedelini 290 bin TL olarak açıkladı.

ANADOLUBANK SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARINA NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Anadolubank’ın Bankadan isimli yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılarak satışta olan gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Bankadan platformuna üye olmaları gerekmektedir. Söz konusu platformun resmi internet sitesi üzerinden üye olma sürecini tamamladıktan sonra açılan ekranda yer alan filtreleme seçeneklerinden gayrimenkuller görüntülenebilmekte ve hizmet bedeli/ teminat bedeli yatırıldıktan sonra gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilmektedir.