Anadolubank İzmir Torbalı’da bulunan bir site dairesini satışa çıkardı: 120 metrekarelik daire için 54 bin TL’lik teminat bedeli talep edildi!

Artan konut fiyatlarına karşı uygun fiyatlı daire bulabileceklerine yönelik besledikleri ümitleri kaybeden tüketicilere, Anadolubank’tan müjdeli haber geldi. Banka, Intengo platformu üzerinden uygun fiyatlı yeni bir ihale düzenlemiş olduğunu duyurdu.

ANADOLUBANK İZMİR İHALESİ

Gelişimini sürdürmeye devam eden özel bankalardan olan Anadolubank icralık gayrimenkul satışı için anlaşmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

İzmir-Torbalı’da bulunan Huzurkent Sitesi’nde 120 metrekarelik icralık bir daireyi satışa çıkardığını duyuran Anadolubank, dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirtti.

ANADOLUBANK İZMİR İHALESİNİN AYRINTILARI

Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalesi kapsamında İzmir- Torbalı’da bulunan 120 metrekarelik bir daireyi satışa çıkardığını belirten Anadolubank, söz konusu icralık daire için ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 150 bin TL olduğunu belirtti. Banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedelini ise 54 bin 280 TL olarak açıkladı.

ANADOLUBANK İZMİR İHALESİ BAŞVURUSU 2022

Anadolubank’ın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu icralık daire ihalesi, İzmir’de yaşayan ve İzmir ilinden bir gayrimenkul sahibi olmayan tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Banka, ihale kapsamında fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşlar için ihale başvuru sürecinin ayrıntılarını paylaştı.

Anadolubank Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu site içi icralık daire için fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, öncelikle ihale platformuna kayıt yaptırmaları gerektiğini belirtti. Kayıt başvurusunun onaylanmasının ardından Intengo’nun belirtmiş olduğu hesap numarasına katılım bedelinin yatırılması gerektiğini ifade eden banka, yatırım işleminin ardından platform üzerinden online olarak fiyat teklifinin sunulabileceğini bildirdi.

Exit mobile version