Anadolubank, İzmir’de daire ve tarla satacak! Fiyatlar dibe çekildi, herkes taşınmaz sahibi olacak!

Anadolubank, İzmir ilinin üç farklı bölgesinde, uygun fiyatlardan gayrimenkul satışı yapacağını duyurdu. Banka, ilgili taşınmazlara ve ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ANADOLUBANK SATILIK DAİRE İLANI İZMİR- TORBALI

Anadolubank, idaresi kendi sorumluluğunda bulunana yasal satış platformu aracılığı ile yeni bir gayrimenkul ihalesi düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında 120 metrekarelik bir dairenin satışa çıkarıldığını duyuran banka, dairenin İzmir ilinin torbalı ilçesinde bulunduğunu belirtti.

Anadolubank, 16 yıllık bir binanın 8’inci katında bulunan daire için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini, 1 milyon 150 bin TL olarak açıkladı.

ANADOLUBANK SATILIK DAİRE İZMİR- KARABAĞLAR

Anadolubank, “Anadolubank’tan satılık” başlığı ile yeni bir satılık daire ilanı daha yayınladı. Banka, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan daireye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Anadolubank tarafından düzenlenen ikinci ihaleye konu olan dairenin, kullanım alanı 115 metrekare olarak bildirildi. 46 yıllık bir binanın 5’inci katında bulunan dairenin 3+1 büyüklüğünde olduğunu belirten banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 700 bin TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılarak teklif vermek isteyen kişilerin, resmi internet sitesi üzerinden online olarak teklif verebileceklerini bildirdi.

ANADOLUBANK SATILIK TARLA İLANI İZMİR- ÖDEMİŞ

Satılık daire ilanlarından sonra satılık tarla ilanları da yayınlayan Anadolubank, üçüncü ihalenin İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan tarla vasıflı bir taşınmaza ait olduğunu duyurdu. Tam hisse ile satışa sunulan tarlanın 11 bin 600 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğunu beliren Anadolubank, düzenlenen ihale kapsamında verilebilecek en düşük fiyat teklifinin 600 bin TL olduğunu bildirdi.

Anadolubank, ilgili tarla ihalesine katılarak taşınmaz için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, resmi internet sitesi üzerinden form doldurarak online olarak teklif verebileceklerini belirtti.

Exit mobile version