Anadolubank, İzmir’de yatırım yapmak isteyenlere seslendi! Tarla, zeytinlik ve arsa fiyatları bütçenizi güldürecek!

Son dönemlerde ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin pek çok sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş rakamların ortaya çıkmasına sebep olması, yatırım yapmak isteyen veya yalnızca kendi taşınmazına sahip olmak isteyen tüketicileri hayal kırıklığına uğrattı. Her yeni güne bir yeni zam haberi ile “merhaba” diyen tüketiciler, bütçelerini aşan fiyatlarda olan taşınmazlar karşılığında planlarını ertelemek durumunda kaldı.

Tüketicilerin içlerinde bulundukları zorlu şartları göz önünde bulundurarak devreye giren Anadolubank, İzmir’de bulunan 3 farklı taşınmazı uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu.

ANADOLUBANK’TAN SATILIK ZEYTİNLİK İLANI!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan birisi olan Anadolubank, artan taşınmaz fiyatlarından sonra uygun fiyatlı taşınmaz satışı hizmeti verdiğini bildirdi. Bankanın yayınladığı ilk taşınmaz ilanı ise İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan bir zeytinliği kapsadı.

Bayındır ilçesinin Gaziler Mahallesi’nde yer alan 910 metrekare büyüklüğünde zeytinlik alanı kendi resmi internet sitesi aracılığı ile satışa sunan Anadolubank, ilgili alan için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 50 bin TL olarak belirledi.

ANADOLUBANK’TAN SATILIK TARLA İLANI!

Anadolubank’ın kendi resmi internet sitesi aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci taşınmazın bir tarla olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan tarlaya ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Kaleköy Mahallesi Beşzeytinler Mevkii’nde bulunan tarlanın fiyat tekliflerine açık olduğunu belirten Anadolubank, ilgili ihalenin başlangıç fiyatını 290 bin TL olarak belirledi. Banka, tarlanın büyüklüğünü 6 bin 319 metrekare olarak duyurdu.

ANADOLUBANK’TAN SATILIK BAHÇE İLANI!

Anadolubank’ın kendi resmi internet sitesi aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü taşınmazın, bir bahçeye ait olduğu öğrenildi. İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan bahçeye ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Demirdere Mahallesi Demirciler Mevkii’nde bulunan bahçe için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 85 bin TL olarak belirleyen banka, bahçenin büyüklüğünü 2 bin 742 metrekare olarak açıkladı.

Exit mobile version