Genel

Anadolubank ve Odeabank tüketicilere ve yatırımcılara müjdesini verdi! İzmir’de tripleks dükkan 1 milyon 250 bin TL, tarla 290 bin TL!

Anadolubank ve Odeabank, Bankadan isimli yasal ihale platformu aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladıklarını duyurdu. Özel bankalar, ilgili platform üzerinden satışa sunmuş oldukları İzmir gayrimenkullerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştılar.

ANADOLUBANK’TAN UYGUN FİYATLI SATILIK TARLA İLANI!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan birisi olarak hizmet veren Anadolubank, anlaşmalı olduğu Bankadan isimli yasal ihale platformu aracılığı ile İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını duyurdu. Banka 6 bin 136 metrekarelik kullanım alanına sahip olan tarlanın ihale başlangıç bedelini 290 bin TL, hizmet bedelini ise 10 bin 266 TL olarak açıkladı.

ODEABANK’TAN DÜŞÜK FİYATLI SATILIK TRİPLEKS DÜKKAN İLANI!

Odeabank da tıpkı Anadolubank gibi uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yaptığını duyurdu. Bankadan isimli yasal ihale platformu aracılığı ile İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunan 149 metrekarelik tripleksi bir dükkanı satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

Odeabank, Bankadan platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 350 bin TL olarak açıkladı. Banka, ilgili ihaleye katılarak dükkan için fiyat teklifi vermek isteye tüketicilerin ve yatırımcıların 37 bin 500 TL’lik teminat bedelini ve 59 bin TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

ODEBANK’TAN AYNI BÖLGEDE DÜŞÜK FİYATLI İKİNCİ DÜKKAN İLANI!

Odeabank, İzmir’in aynı bölgesinde yer alan bir dükkan için daha ihale başlattığını duyurdu. Banka, Bornova ilçesinde bulunan ikinci dükkanın da 149 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğunu açıkladı. Söz konusu dükkanda elektrik ve su hizmetlerinin hazırda bulunduğunu belirten banka, Bankadan isimli platformda başlatmış olduğu ihalenin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Odeabank’ın 149 metrekarelik dükkan için düzenlemiş olduğu ihaleye verilebilecek minimum fiyat teklifi, 1 milyon 350 bin TL olarak açıklandı. Banka, söz konusu ihaleye katılarak fiyat teklifinde bulunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 40 bin 500 TL’lik teminatı yatırmaları gerektiğini belirtti.