Gündem

Anadolubank’tan Afyonkarahisar’da satılık gayrimenkul ilanları: Tarlalar 60 bin TL’den, konutlar 230 bin TL’den satışa sunuldu!

Anadolubank elinde bulunan icralık gayrimenkulleri kendi ihale platformu Anadolubank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN AFYONKARAHİSAR’DA GAYRİMENKUL SATIŞI DUYURUSU!

Sene başından bu yana geliştirmiş olduğu kart kampanyaları ve sunduğu avantajlı finansman hizmetleri sayesinde tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran ve müşteri sayısını giderek arttırmaya devam eden Anadolubank, artan gayrimenkul fiyatları karşısında da tüketicilerin ve yatırımcıların yanlarında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu kendi platformu Anadolubank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu uygun fiyatlı ihaleler ile destekleyen banka, Afyonkarahisar ilinde bulunan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ANADOLUBANK AFYONKARAHİSAR İHALELERİ

Anadolubank elinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İcralık gayrimenkullerin Afyonkarahisar ilinin farklı bölgelerinde bulunduklarını belirten banka, ihale ayrıntılarını şu şekilde sıraladı:

  • Afyonkarahisar- Dazkiri 8 bin 500 metrekare tarla: 60 bin TL
  • Afyonkarahisar- Dinar 58 bin 863 metrekare tarla: 590 bin TL
  • Afyonkarahisar- Basmakçı 2 bin 84 metrekare köy evi: 230 bin TL
  • Afyonkarahisar- Dinar 10 bin 200 metrekare tarla: 85 bin TL

ANADOLUBANK AFYONKARAHİSAR İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ülkemizin gelişimini sürdüren özel bankalarından olan Anadolubank’ın düzenlemiş olduğu Afyonkarahisar satılık gayrimenkul ihalelerine katılım sağlamak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, bankanın ihale katılım sürecine ilişkin araştırmalar yapmaya başladı. Anadolubank ihale katılımlarına ilişkin merak edilen tüm sorulara, resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu bir metin ile yanıt verdi.

Anadolubank’ın Anadolubank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu Afyonkarahisar satılık gayrimenkul ihalelerine katılmak isteyen tüketicilerin, ilgilendikleri gayrimenkul ilanının alt tarafında bulunan form aracılığı ile bankaya doğrudan fiyat teklifi sunmaları gerekmektedir. Arzu eden vatandaşlar direkt olarak banka şubelerine giderek de ihale katılım başvurusu yapabilmektelerdir.