Ekonomiİzmir Haberleri

Anadolubank’tan İzmir Torbalı’da satılık daire ilanı: 3+1 daire için 54 bin TL…

Anadolubank, iş birliği içerisinde olduğu Intengo platformu üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN SATILIK İCRALIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Son dönemlerde geliştirdiği kart kampanyaları ve finansman hizmetleri ile dikkat çeken özel bankalardan birisi olan Anadolubank, bu kez de artan gayrimenkul fiyatlarına karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında yer almaya karar verdi. Banka bu kapsamda Intengo platformu ile iş birliği yaptığını açıklayarak İzmir ilinin farklı bölgelerinde icralık gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini bildirdi.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK KONUT İLANI!

Anadolubank, Intengo platformu ile iş birliği yaptığını duyurduktan sonra söz konusu ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İlk ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten Anabolubank, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank tarafından İzmir- Torbalı’da satışa çıkarılan icralık gayrimenkulün daire nitelikli olduğu öğrenildi. Dairenin tam ihale ile satışta olduğunu belirten Anadolubank, dairenin toplam kullanım alanını 120 metrekare olarak açıkladı. Daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 150 bin TL olduğunu belirten Anadolubank, ihale katılım bedelini 54 bin 280 TL olarak bildirdi.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK ZEYTİNLİK İLANI!

Intengo iş birliği kapsamında bir yeni ihale daha düzenlediğini duyuran Anadolubank, yeni ihalesinde İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirtti.

Anadolubank tarafından İzmir- Bayındır’da satışa çıkarılan icralık gayrimenkulün zeytinlik alan nitelikli olduğu öğrenildi. Zeytinlik alanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten Anadolubank, tarlanın toplam kullanım alanını 16 bin 617 metrekare olarak açıkladı. Zeytinlik alan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 575 bin TL olduğunu belirten Anadolubank, ihale katılım bedelini 27 bin 140 TL olarak bildirdi.