Ekonomiİzmir Haberleri

Anadolubank’tan İzmir’de satılık daire ve tarla ilanı: 120 metrekarelik daire 1 milyon 150 bin TL’den, tarla ise 600 bin TL’den satışa sunuldu!

Yukarı yönlü hareketleri 2021 yılının son çeyreğinde başlayan ve yeni dönemde de çok çeşitli faktörler sebebi ile devam eden döviz kurları ile altın fiyatları, emlak sektörüne büyük zararlar vermeye devam ediyor.

Ekonomi piyasalarında kayda geçen hareketlilikler sebebi ile oldukça fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatları hem sektörde hizmet veren kişilerin hem de tüketiciler ile yatırımcıların ellerini kollarını bağladı. Uygun fiyatlı gayrimenkul satışının resmen sona ermiş olduğu şu günlerde sessizliğini bozan Anadolubank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri düşük fiyatlardan satışa sunduğunu bildirdi. Banka, ihale yolu ile gerçekleşecek olan icralık gayrimenkul satışlarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DAİRE

Anadolubank kendi ihale platformu Anadolubank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan 120 metrekarelik kullanım alanlı icralık bir daireyi satışa çıkardığını belirten Anadolubank, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 150 bin TL olarak duyurdu.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK TARLA

Anadolubank, Anadolubank Gayrimenkul platformu üzerinden bir yeni ihale daha düzenlemiş olduğunu duyurdu. Yeni ihalesinde İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan 11 bin 600 metrekarelik kullanım alanlı icralık bir tarlayı satışa sunduğunu belirten banka, sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 600 bin TL olarak açıkladı.

ANADOLUBANK İZMİR İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Anadolubank’ın Anadolubank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalelerine katılım sağlayabilmek için söz konusu icralık gayrimenkul ilanının yer aldığı internet sayfasında yer alan teklif formunu doldurmak gerekmektedir. Online olarak doldurulup bankaya iletilen formun bankadan olumlu yanıt alması durumunda, ihale katılımı gerçekleşecektir.