Anadolubank’tan İzmir’de site içi satılık daire ilanı! 120 metrekarelik daire için 54 bin 280 TL’lik…

Gelişimini sürdüren bankalardan olan Anadolubank, Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını bildirerek İzmir ilinde satışa sunmuş olduğu daireye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Anadolubank elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını bildirdi. Söz konusu anlaşma kapsamında uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını belirten banka, yeni ihalesine ilişkin önemli ayrıntılar paylaştı.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR’DE SİTE İÇİ SATILIK DAİRE İLANI!

Intengo üzerinden icralık gayrimenkul satışına başladığını duyuran Anadolubank, bu duyurusunun ardından vakit kaybetmeden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Söz konusu ihalesi kapsamında İzmir ilinde bulunan daire vasıflı bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank Intengo üzerinden satışa çıkarmış olduğu icralık dairenin İzmir ilinin Torbalı ilçesinin İnönü Mahallesi’nde bulunduğunu belirtti. Dairenin 3+1 büyüklüğünde olduğunu bildiren Anadolubank, gayrimenkulün toplam kullanım alanının 120 metrekare olduğunu ifade etti.

Anadolubank İzmir- Torbalı’da bulunan daire için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 150 bin TL olarak belirledi. İhaleye katılım sağlamak isteyenlerin öncelikle katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildiren banka, ilgili bedeli 54 bin 280 TL olarak açıkladı.

ANADOLUBANK İZMİR İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Anadolubank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlayabilmek için öncelikle söz konusu e- ihale platformuna üye olunması gerekmektedir. Intengo, üyelik işlemlerinin resmi internet sitesinde bulunan form aracılığı ile tamamlanabileceğini bildirmektedir. Ayrıca platform, 0850 399 27 84 numaralı hat üzerinden de iletişim kurulabileceğini ve hem üyelik işlemlerinin gerçekleştirilip hem de söz konusu gayrimenkul satış süreci ile ilgili bilgi alınabileceğini belirtmiştir.

Exit mobile version