Genel

Anadolubank’tan yatırımcılara çağrı: İzmir’de uygun fiyatlı zeytinlik ve daire satışı başladı! 120 metrekare büyüklüğünde 3+1 daire…

Yeni dönemde geliştirmiş olduğu uygun fiyatlı finansman hizmetleri ve avantajlı kart kampanyaları sayesinde bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Anadolubank, bu sefer de gayrimenkul satışı ile sektörde bir adım öne çıktı.

Anadolubank, son dönemlerde yukarı yönlü hareket eden ekonomi piyasaları sebebi ile zamlanan hammadde fiyatlarının gayrimenkul fiyatlarını da arttırmasından ötürü mağdur olan tüketiciler ve yatırımcılar için uygun fiyatlı gayrimenkul hizmeti vereceğini bildirdi. Kendi resmi sitesi aracılığı ile satılığa çıkardığı gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaşan banka, gayrimenkullerin İzmir ilinin farklı bölgelerinde olduklarını belirtti.

ANADOLUBANK’TAN PİYASANIN ALTINDA DAİRE SATIŞI İZMİR

Anadolubank, kendi kontrolünde olan resmi internet sitesi aracılığı ile yeni bir ihale başlattığını duyurdu. Banka, başlatmış olduğu ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan bir daire olduğunu belirtti.

Anadolubank tarafından düzenlenen ihale aracılığı ile fiyat teklifine açılan dairenin büyüklüğü 120 metrekare olarak açıklandı. Banka 16 yıllık bir binanın 8’inci katında bulunan 3+1 daire için minimum 1 milyon 150 bin TL’lik fiyat teklifinin yapılabileceğini bildirdi.

ADANOLUBANK’TAN KAÇIRILMACAK ZEYTİNLİK İLANI!

Anadolubank tarafından düzenlenen ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan bir zeytinlik olduğunu belirtti. Yatırımcılar tarafından değerlendirilmeye açık olan zeytinlik alanın büyüklüğü 910 metrekare olarak açıklandı.

Anadolubank halen fiyat teklifine açık olan zeytinlik alan için ihaleye katılım sağlanabileceğini ve bu kapsamda sunulabilecek en düşük teklifin 50 bin TL olduğunu bildirdi.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE UYGUN FİYATLI SATILIK TARLA!

Anadolubank tarafından düzenlenen üçüncü ihaleye konu olan gayrimenkulün, İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan bir tarla olduğunu belirtti. Banka, tarlanın büyüklüğünü 6.319 metrekare olarak açıkladı.

Anadolubank halen fiyat teklifine açık olan tarla için en düşük 290 bin TL’lik teklifin yapılabileceğini belirtti.