Anında para ihtiyaçları için TEB’den nakit destek! Online başvuru imkanı

TEB tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyasına başvuruların online yapıldığı gibi banka şubeleri üzerinden yapılabileceği belirtildi.

Bu kredi kampanyası “TEB’in avantajlı dünyasından hemen yararlanabilir, 7/24 kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.” sloganı ile paylaşıldı.

KREDİNİN DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak TEB tarafından yapılan açıklamada “Size en yakın TEB şubemize uğrayarak kredinizi kullanabilir veya dilerseniz kredinizi şubeye gitmeden kullanmak ve detaylı bilgilere erişmek için başvuru kanallarımızı inceleyebilirsiniz. Kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredinizin faizi, piyasadaki faiz oranı değişikliklerinden etkilenmez ve kredi vadesi boyunca sabit kalır. Piyasadaki faiz oranları yükselse de, siz ödeme planınıza uygun oranlarda devam edersiniz.” ifadelerine yer verildi.

3 AY GERİ ÖDEMESİZ 

Bu kredi kampanyası için 36 ay vade imkanı sağlandığı belirtildi. Ayrıca 3 ay geri ödemesiz dönem olduğu belirtilerek faiz ve vade oranları müşteri özelinde Findeks notuna göre değişiklik gösterebileceği vurgulandı.

BAŞVURU 

Başvuru hakkında yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

“TEB Müşterisi iseniz; CEPTETEB İnternet Şubesi, Mobil Uygulama ve teb.com.tr’den kolayca başvurabilir, onaylandığı anda hemen kullanabilirsiniz.TEB Müşterisi değilseniz; teb.com.tr’den kolayca başvurabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığı takdirde; size en yakın TEB Şubesi’ni ziyaret ederek (https://www.teb.com.tr/en-yakin-teb-sube-atm/) evraklarınızı imzaladıktan sonra kredinizi kullanabilirsiniz. Faiz ve vade oranları müşteri özelinde kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.”

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version