EkonomiGündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu evleri satışa çıkarıyor: Çankaya’da, fiyatları açıklandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mesken satış duyurusunda bulundu. Söz konusu konutların satışı için yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, Çankaya’daki konutlar, 8 gün sonra yani 22-23 Kasım 2022 tarihleri arasında ihaleye çıkacak.

(Fotoğraf temsilidir) 17 konut ve 1 dükkânın satışa çıkarılacağı ihale için istenen bilgi ve belgeler ise şu şekilde;

Kimlik ve Yetki Belgeleri,
İkametgâh Belgesi,
Teminat Alındı Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu,
Yer Görme Belgesi,
Şartname Alındı Makbuzu,
Teklif Mektubu,
Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi,
İhalelerden Yasaklı Olmadığına Dair Belge.

İhaleye ilişkin bilgiler

İstekliler; İhale Şartnamesini ve diğer eklerini, mesai saatleri içerisinde; Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No:5 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binasının 14. Katındaki Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığı, Yeni Yerleşimler Şube Müdürlüğü’nde görebilir ve ‘‘Taşınmaz Mal Satış Şartnamesini’’ 500,00 TL (Beş Yüz Türk Lirası) (KDV Dâhil) ücret karşılığında I. Grup Taşınmazlar için en geç 21/11/2022 Pazartesi günü, saat 16.00’ya kadar; II. Grup Taşınmazlar için en geç 22/11/2022 Salı günü saat 16.00’ya kadar satın alabilirler. Ayrıca ihale ilan bilgilerine www.ankara.bel.tr adresinden ulaşılabilir.

İhale; Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binası, Emniyet Mah. Hipodrom Caddesi No:5 Kat 1 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan Encümen Salonunda yukarıdaki tabloda, ilgili bağımsız bölümlere ait ihale günü olarak belirtilen tarihte; I. Grup Taşınmazlar için 22/11/2022 Salı günü, saat 14.00’te; II. Grup Taşınmazlar için 23/11/2022 Çarşamba günü saat 14.00’te başlayacak ve Belediye Encümenince belirlenen gündem sırası takip edilmek sureti ile ihaleleri gerçekleştirilecektir. İhaleye katılım sağlayacak olan isteklilerin ilgili tarihte saat 14.00 da Encümen Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.