Ankara Keçiören’in Tam Göbeğinde Sadece 480 Bin TL’ye Dükkan Satılacak; Acele Eden Alır! Ziraat Bankası Satışa Çıkardı; “Daha İyi Fiyat Yok!”

Son zamanlarda artan emlak ve araç piyasasına karşı vatandaşların hala uygun fiyatlı ev, arsa, araç, dükkan gibi mal ve mülkler edinmesini sağlayan icralık satışlar devam ediyor. İcralık satış ilanlarını güncelleyen Ziraat Bankası, Ankara’nın en gözde semtlerinden birinden uygun fiyatlı dükkan satışı gerçekleştireceğini açıklamış bulunuyor.

Ziraat Bankası, Ankara Keçiören’deki Dükkan İçin 480 Bin TL İstiyor

Bu ayki icradan satılık gayrimenkuller listesini yayınlamış olan Ziraat Bankası, Ankara ilinin Keçiören ilçesinde yer alan bir dükkan için ilan açmış bulunuyor. İlana göre, dükkan ilçenin Şenlik isimli mahallesinde bulunuyor. Dükkanın genişliğini de ilanda belirtmiş olan Ziraat Bankası, kullanım alanını 80 metrekare olarak bildiriyor. Öte yandan Ziraat Bankası, bu ilanı için ihale başlangıç bedelini 480 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor.

İhaleye Girmek İçin Teminat Bedeli Sadece 28 Bin 800 TL

İhaleye katılım için diğer bankalar gibi belli bir teminat bedeli talep eden Ziraat Bankası, bankaların arasında en az teminat isteyen kurumlar arasında bulunuyor. Ankara ilinin Keçiören ilçesinde yer alan bu dükkan için de teminat talep eden Ziraat Bankası, ihaleye katılacak olan vatandaşların 28 bin 800 TL ihale katılım bedeli yatırmasını istiyor. İhaleyi kaybeden vatandaşlar, ihale sonunda yatırdıkları teminatları Ziraat Bankası’ndan geri alma hakkına da sahip bulunuyor.

Artırımlar Biner TL Olarak Gerçekleştirilebilecek

Son zamanların popüler sistemlerinden biri olan e-İhaleli satışlara kısa süre içerisinde alışmış olan Ziraat Bankası, Ankara ilinin Keçiören ilçesinde yer alan bu 80 metrekarelik dükkanın ihalesini de e-İhale yöntemi ile gerçekleştirecek. İhale süreci boyunca sitesinin “Gayrimenkuller” sekmesinden yayınladığı ilana teklifleri kabul edecek olan Ziraat Bankası, teklif artırımlarının biner TL aşağısında olmasına izin vermeyecek. Yani 480 bin TL’lik ihale başlangıç bedelinin üzerinden teklif verecek olan bir vatandaşın verebileceği minimum teklif 481 bin TL olabilecek.

Exit mobile version