Ankara Polatlı’da kaçırılmayacak satılık dükkan ilanı! 64 metrekarelik dükkan 185 bin TL’den satışa sunuldu! QNB Finansbank icralık gayrimenkul ilanları

QNB Finansbank Ankara, Antalya ve İstanbul illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri, Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleler ile satışa çıkardığını duyurdu.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA POLATLI’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Intengo isimli e- ihale platformu ile anlaşmaya varan QNB Finansbank, anlaşma kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu.

QNB Finansbank’ın anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün bir dükkan olduğu öğrenildi. Dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu ifade eden QNB Finansbank, icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 64 metrekare olarak açıkladı. İhalenin başlangıç bedeli 185 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedeli ise 9 bin 250 TL olarak bildirildi.

QNB FİNANSBANK’TAN ANTALYA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

İcralık gayrimenkul satışı için anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyuran QNB Finansbank, yeni ihalesinin ayrıntılarını paylaştı.

QNB Finansbank tarafından düzenlenmiş olan yeni ihale kapsamında satışa sunulacak olan icralık gayrimenkullerin dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Tek ihalede iki dükkan satışı yapacak olan banka, dükkanların toplam kullanım alanını 86 metrekare olarak açıkladı. İhalenin başlangıç bedeli 1 milyon 125 bin TL, katılım bedeli ise 56 bin 250 TL olarak bildirildi.

QNB FİNANSBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yasal ihale platformu ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunan bir dükkan için de ihale düzenleyen QNB Finansbank, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank tarafından satışa sunulan icralık gayrimenkulün dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Söz konusu dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten QNB Finansbank, depolu dükkanın toplam kullanım alanını 205 metrekare olarak açıkladı. İhalenin başlangıç bedeli 1 milyon 800 bin TL, katılım bedeli ise 90 bin TL olarak bildirildi.

Exit mobile version