Ankara-Tatvan turistik treni için bilet satışları başladı!

Güzel bir tatil yapmak isteyenler için bekledikleri haber TCDD’den geldi. Ankara-Tatvan turistik treni için bilet satışları başladı! Bilet fiyatları da açıklandı. 

Doğunun muhteşem manzaralarını seyrederek keyifli bir yolculuk yapmak isteyenler için müjde! Ankara-Tatvan turistik treni 17 Nisan’da seferlere başlıyor.

Bilet satışları başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) Müdürlüğü, Ankara-Tatvan turistik treni için bireysel bilet satışlarının başladığını duyurdu. Biletler, TCDD’nin internet sitesi ve gişelerinden satın alınabilecek.

Seferler ne zaman?

Tren, 17 Nisan – 12 Haziran tarihleri arasında her çarşamba Ankara’dan 15.55’te hareket edecek. Elazığ’da 4 saatlik bir mola verecek ve son durağı olan Tatvan’a 19.16’da varacak.

Tatvan’dan Ankara’ya dönüş

19 Nisan – 14 Haziran tarihleri arasında ise her cuma Tatvan’dan 06.35’te hareket edecek olan tren, Palu’da 3 saat, Elazığ’da 4 saat ve Kayseri’de 3 saat mola vererek Ankara’ya 17.11’de ulaşacak.

Rota

Ankara-Tatvan turistik treni, Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan, Elazığ, Diyarbakır ve Bitlis illerinden geçerek Van Gölü’nün muhteşem manzaralarını sunacak.

Seyahat süresi ve fiyat

Ankara’dan Tatvan’a trenle seyahat süresi yaklaşık 36 saat. Bilet fiyatları ise koltuk tipine ve seyahat yönüne göre değişiyor.

Ankara-Tatvan Turistik Treni hakkında

-17 Nisan – 12 Haziran tarihleri arasında her çarşamba Ankara’dan, 19 Nisan – 14 Haziran tarihleri arasında her cuma Tatvan’dan seferler yapılacak.

-Tren, Elazığ, Palu ve Kayseri’de gezi amaçlı molalar verecek.

-Seyahat süresi yaklaşık 36 saat.

-Biletler TCDD’nin internet sitesi ve gişelerinden satın alınabilecek.

-Ankara’dan Tatvan’a bilet fiyatları 850 TL’den, Tatvan’dan Ankara’ya bilet fiyatları ise 800 TL’den başlıyor.

 

 

Exit mobile version