Genel

Ankara’da 200 Bin TL’nin Altındaki Daireler, Kapış Kapış Gidiyor; Kaçıran Çok Üzülüyor! Üstelik Sadece 1+1 Değil, 2+1 Daireler de Var…

İcralık satışların günden güne daha da popüler olmaya başladığı Türkiye’de bankaların ellerine geçen konutları e-İhale yöntemi ile satışa çıkarması oldukça yakından takip ediliyor. O bankalardan biri olan Vakıfbank ise, her ay Türkiye’nin farklı illerinde yer alan onlarca konutu uygun fiyattan satışa sunuyor. Bu ay Ankara’da “kelepir” denilebilecek fiyata daireler satışa sunan Vakıfbank’ın e-İhale ile satacağı Ankara dairelerinin fiyatları yalnızca 120 bin TL’den başlıyor.

Vakıfbank’tan Satılık 1+1 Daireleri Sadece 120 Bin TL ‘den Başlıyor

Ankara’nın Beypazarı ilçesinin Ayvaşık mahallesinde yer alan bir daireyi satışa çıkarmış olan Vakıfbank, 80 metrekare olan ve 1+1 büyüklüğü bulunan bu dairenin ihale başlangıç bedelini yalnızca 120 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Teklifleri bu fiyattan başlatan Vakıfbank, ihaleye katılıp teklif verme isteyenlerden ise teminat bedeli olarak 12 bin TL talep ediyor.

Vakıfbank’ın Uygun Fiyatlı İcralık Daireleri Her Geçen Gün Artıyor

KDV mükellefi olmadığı için son derece uygun fiyatlı ev ve işyeri satışları gerçekleştiren Vakıfbank, Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan 73 metrekarelik bir başka daire için ihale başlangıç bedelini yalnızca 158 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Vakıfbank, bu ihaleye katılım bedeli olarak ise, vatandaşlardan 15 bin 800 TL talep ediyor.

Vakıfbank’ta 2+1 Evler de Uygun Fiyata Satılıyor

Yalnızca 1+1 büyüklüğünde ev değil, 2+1 ve 3+1 büyüklüğünde evlerde satışa çıkaran Vakıfbank, Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde satışa çıkardığı 100 metrekarelik 2+1 ev için yalnızca 20 bin TL teminat bedeli istiyor. Bölgede yer alan Ayvaşık ilçesinde bulunan bu ev için ihale başlangıç bedelini de duyurmuş olan Vakıfbank, ihaleye katılacak olan vatandaşların verebileceği en düşük teklifi 200 bin TL olarak açıklamış bulunuyor.