Ankara’da araba ile trafiğe çıkanlara Emniyet duyuru yaptı: Metro ve Ankaray’ı kullanın!

Ankara’da birçok vatandaş evden çıktığında toplu taşıma yerine kendi özel taşıtını kullanıyor. Bu kapsamda Ankara Emniyet Müdürlüğü vatandaşlara duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, vatandaşların bugün mağduriyet yaşamamaları için Metro ve Ankaray gibi toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.

Ankara’da bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklamada bulundu.

Söz konusu açıklamada şöyle denildi:

10.10.2022 Pazartesi günü 09.00-10.30 saatleri arasında Ankara Tren Garı Kavşağı’nda yapılacak olan etkinlik ile ilgili alınacak emniyet tedbirleri kapsamında, 10.10.2022 Pazartesi günü saat 07.30’dan itibaren etkinlik sona erene kadar;
1- Cumhuriyet Caddesi’nin Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasında kalan bölümü çift yönlü,
2- Gar Kavşağı ile Gar Kavşağına bağlanan ve Gar Kavşağından açılan yan varyantların tamamı (alt geçit hariç),
3- Ulaştırma Kavşağından Gar Kavşağına bağlanan yan varyantın tamamı,
4- Ulaştırma Kavşağının Gar Kavşaktan Kazım Karabekir Caddesine bağlanan yan varyantın tamamı (üst geçit hariç) araç trafiğine kapatılacaktır.

10.10.2022 tarihinde araç trafiğine kapatılacak yollar ile ilgili olarak, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Metro ve Ankaray gibi toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda özen göstermeleri hususu,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Exit mobile version