Ankara’da ev satın almayı düşünenlerin dikkatine: 92 metrekare daire 55 bin TL’den satışa sunuldu!

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen rekor seviyeler, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de fahiş fiyatlandırmaların ortaya çıkmasına sebep oldu. Geride bıraktığımız senenin aralık ayından itibaren yükselmeye başlayan konut fiyatları, yeni döneme gelindiğinde ev sahibi olma hayallerinin bir başka bahara ertelenmesine neden olacak kadar yüksek seviyelere ulaştı.

Mevcut birikimleri ile yeni dönemde ev sahibi olmaları imkansız olan vatandaşlar alternatif çözüm yöntemleri araştırmaya devam ederlerken, sevindiren haber Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. Banka, kredi hizmetine karşılık teminat olarak almış olduğu konutları uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’ndan Konut Satışı İlanı!

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan emlak fiyatlarına karşı da vatandaşların yanında yer aldı. Kredi hizmetlerine karşın teminat olarak almış olduğu gayrimenkullere, vade bitiminde borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kalan özel banka, ilgili gayrimenkulleri Türkiye’nin dört bir yanında uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkarmış olduğunu bildirdi.

Yapı Kredi Bankası’ndan Kimler Konut Satın Alabilir?

Yapı Kredi Bankası’ndan konut satın alabilmek için özel şartlar bulunmamaktadır. 18 yaşını doldurmuş olan her vatandaş, bankadan konut satın alma hakkına sahiptir. Ancak bunun için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, satın alınacak olan konut için belirlenmiş olan yüzde 6’lık teminat bedelinin, ihale öncesinde banka hesabına yatırılmış olması gerekliliğidir. İlgili teminat bedelinin yatırılmasından sonra ihaleye girerek konut için fiyat teklifi sunulabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası’ndan Ankara’da Satılık Konut İlanı!

Türkiye’nin dört bir yanında konut satışı yapan Yapı Kredi Bankası, Ankara- Bala’da bulunan 92 metrekarelik natamam daireyi 55 bin TL’den satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili konutun fiyat teklifine açık olduğunu bildirdi.

Exit mobile version