Gündem

Ankara’da ikamet edenler: 2 Bin 527 personel alımı yapılacak!

Ankara’da ikamet eden ve iş arayan vatandaşları ilgilendiriyor. Yüzlerce personel alımı yapacak. İş sahibi olmak isteyen vatandaşlar söz konusu ilanlara başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden yapılacak.

2022 Yılında işsiz olan bir çok vatandaş kendilerine uygun işi arıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) vatandaşların iş bulması için aracı olmaya devam ediyor. Ankara’da ikamet eden vatandaşlar için güncel iş ilanları İŞKUR internet sitesi üzerinden yayınlandı. Buna göre, farklı kadrolarda yapılacak alımlarda toplam 2 Bin 527 kişi işe girmiş olacak. Ankara’da iş ilanlarına İŞKUR üzerinden başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR’a üye olması ve online sisteme giriş yapması gerekiyor. İş arayanlar sitede öz geçmişlerini doğru, ve eksiksiz şekilde doldurarak kendilerine uygun ilanları listeleyebilirler ve başvuruda bulunabilirler.

Hangi kadrolarda iş ilanları var?


İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre, elektrikçi, dökümcü, endüstri mühendisi, garson, fırıncı ustası, bekçi, satış sorumlusu, sigorta acentesi teknik personeli, gazaltı kaynakçısı, bulaşıkçı, güvenlik görevlisi, diş hekimi asistanı, kasiyer, ahşap mobilya imalat ustası ve daha birçok farklı mesleklerde alımlar yapılacak.