Ekonomi

Ankara’da satılık dükkan arayanlar dikkat! Ziraat Katılım Bankası depolu dükkan ihalesini 330 bin TL’den başlattı!

Ziraat Katılım Bankası Ankara ve Samsun illerinde bulunan icralık dükkanları ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurdu. Katılım bankası, kendi yasal ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelerin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA ALTINDAĞ’DA 60 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını bildirerek ayrıntıları paylaştı.

Katılım bankasının satışa sunmuş olduğu dükkanın depolu olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan depolu dükkanın toplam kullanım alanını 60 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 330 bin TL olarak belirledi.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN ANKARA ALTINDAĞ’DA 82 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında da Ankara ilinin Altındağ ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını bildirerek ayrıntıları paylaştı.

Katılım bankasının satışa sunmuş olduğu ikinci dükkanın da depolu olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan depolu dükkanın toplam kullanım alanını 82 metrekare olarak açıklayan kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 440 bin TL olarak belirledi.

ZİRAAT KATILIM BANKASI’NDAN SAMSUN ATAKUM’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Ziraat Katılım Bankası kendi ihale platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Samsun ilinin Atakum ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını bildirerek ayrıntıları paylaştı.

Katılım bankasının satışa sunmuş olduğu dükkanın tam hisse ile satışta olduğu öğrenildi. Banka toplam kullanım alanını 119 metrekare olarak açıklamış olduğu dükkan için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 675 bin TL olarak bildirdi.