Gündem

Ankara’da yarın saat 18.00’den itibaren yollara girişler yasak olacak!

Ankara’da trafiğe çıkacak vatandaşları ilgilendiriyor. Kentte yarın bazı yollara girişler yasak olacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle kapatılacak yollar duyuruldu.

Ankara’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın saat 18.00’den itibaren trafiğe kapatılacak yollar bildirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da Çankaya’da düzenlenecek etkinlikler dolayısıyla ihtiyaç olması halinde 18.00’den itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Trafiğe kapatılacak olan yollar şu şekilde; Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin; Dögol Caddesi ile İnönü Bulvarı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü, Akdeniz Caddesi’nin; Gençlik Caddesi ile Aşkabat Caddesi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü, 83’üncü Sokak ve buraya açılan cadde ile sokakların tamamı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.