Ankarakart sahipleri: Bu listede adınız varsa hemen bunu yapın!

Ankara’da vatandaşlar EGO otobüs, metro, Ankaray gibi toplu taşımalarına binerken, Ankarakart kullanıyorlar. Ancak vatandaşlar kimi zaman kartlarını toplu taşıma aralarında unutabiliyorlar. Kayıp kartlar listesi ise her ay yenileniyor. Listede adı bulunan vatandaşlar, belirtilen adrese başvuru yaparak kartlarını alabilirler.

Ankara’da toplu taşıma araçlarını kullananlar kimi zaman kartlarını kaybedebiliyorlar. EGO tarafından yapılan açıklamada toplu taşıma araçlarında unutulan kartların aylık listeler halinde vatandaşlara duyurulduğu bildirildi. Bu kapsamda 2022 yılı Nisan ayı kayıp kartlar listesi yayınlandı.

Kayıp Kartlar için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kuruluşumuza bağlı olarak çalışan Toplu Taşım araçlarında yolcularımız tarafından unutulan Ankarakart’ın şoför veya hareket görevlilerine teslim edilmesi halinde takibi kayıp eşya büromuz tarafından yapılmaktadır. Kayıp eşya büromuza gelen kartlar her ay dönemsel olarak aşağıda sunulan Kayıp AnkaraKart listeleri ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Kartınızı toplu taşıma araçlarımızda unutmanız ya da kaybettiğiniz takdirde EGO Genel Müdürlüğü Otobüs Dairesi Başkanlığı Kayıp Eşya bürosuna şahsen veya telefonla müracaat edebilirsiniz. Kaybolan kartınızın çeşidi, hangi güzergahta kaybolduğunu tarih ve zamanını bildirmeleri halinde ilgili görevliden imza karşılığında kartınızı alabilirsiniz.

ADRES :
Kızılay Metro İstasyonu Ankarakart Danışma Merkezi / ANKARA

Kayıp Eşya Büro Telefonları :
EGO Otobüs : 507 12 47
Metro : 354 59 33
Ankaray : 224 11 70

Kayıp kartlar listesi

Kartını kaybeden vatandaşlar listede isimlerinin bulunup bulunmadığını https://www.ego.gov.tr/tr/kayip/Ankarakart adresi üzerinden kontrol edebiliyorlar.

Exit mobile version