Anlık nakit sıkışıklıklarını sıfırlayacak nakit avans desteği, duyuruldu! Akbank, İş Bankası ve Garanti BBVA, uygun faizli nakit avans kampanyalarını açıkladılar!

Geride bıraktığımız aralık ayından itibaren ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmeler, bu yılda da etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Yeni yılda mevcut ekonomik gelişmelere, merkez bankalarının faiz kararları ve Rusya- Ukrayna geriliminin savaşa dönüşmesi gibi faktörlerin eklenmesi, gündelik hayatta alınan hizmetlerin fiyatlarına yüksek oranlı zamların yansıtılmasına sebep oldu.

Yaklaşık olarak 4 aydır piyasalarda yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, gündelik hayat gereksinimlerini karşılayabilmek amacı ile nakit desteği veren kurumları araştırmaya başladılar. Bu noktada özen banka statüsünde hizmetlerine devam eden Türkiye İş Bankası, Akbank ve Garanti BBVA, yeni dönem nakit avans kampanyalarının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Akbank Nakit Avans Kampanyası 2022

Yeni yıla girilmesi ile birlikte, gündelik hayatın akışına uygun kampanyaları ile dikkat çeken Akbank, emekli promosyon ödemesi alanında geliştirmiş olduğu kampanyaları ile öne çıkmayı başarmıştı. Banka son olarak, ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacı ile yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Akbank tarafından geliştirilmiş olan nakit avans kampanyasının detayları, bankanın resmi internet sitesinde paylaşıldı.

Akbank tarafından geliştirilmiş olan nakit avans kampanyasında, vatandaşlara tek seferde 4 bin TL nakit desteğinin verileceği duyuruldu. Nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşların, söz konusu hizmetten yararlanmak için cep telefonlarının SMS bölümünden sırası ile NA, Axess kartın son 6 hanesi, çekilmek istenen nakit avans tutarı bilgilerini yazarak 5990’ mesaj atmaları gerekiyor. Banka, ilgili avans talebi mesajına dakikalar içerisinde geri dönüş sağlıyor.

Garanti BBVA Nakit Avans Kampanyası 2022

Anlık nakit ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile nakit avans kampanyası geliştirdiğini duyuran bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Banka, söz konusu hizmeti için faiz oranını yüzde 1,80, günlük çekilebilecek nakit avans tutarını 6-8 bin TL olarak belirledi. Bankanın nakit avans hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, Garanti BBVA mobil uygulaması ya da bankanın müşteri hizmetleri aracılığı ile hizmet için başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Türkiye İş Bankası Nakit Avans Kampanyası 2022

Vatandaşların gündelik ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile nakit avans kampanyasını duyuran bankalardan biri olan İş Bankası, söz konusu hizmeti için azami kredi tutarını 15 bin TL olarak belirledi. Bankanın, ilgili nakit avans kampanyasından yararlanmak için Maximum kartın bağlı olduğu mobil uygulama aracılığı başvuru yapılması gerekiyor.

Exit mobile version