Magazin

Anne olmaya hazırlanan Gupse Özay’a eşi Barış Arduç’tan romantik jest

Magazin dünyasında mutlu evlilikleri ile adından söz ettiren Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinden hayranlarını sevindiren haberler geldi. İki sene önce meslektaşı Barış Arduç ile dünya evine giren Gupse Özay anne olmaya hazırlanıyor. 7.5 aylık hamile olduğu öğrenilen Gupse Özay, eşi Barış Arduç’un romantik jesti ile mutluluktan havalara uçtu. Bebek müjdesi ile magazin ve sosyal medya gündeminde daha fazla dikkat çekmeye başlayan ünlü çiftin hayranları da bu mutluluğa ortak oldu.

Gupse Özay’a Romantik Jest

Eşine olan sevgisini her fırsatta gösteren Barış Arduç yine romantik jesti ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Bir hayranı ile fotoğraf çektiren yakışıklı oyuncunun boynundaki G harfli kolye hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyada çok konuşulan bu jest karşısında ünlü oyuncunun kayranları “Romantizm dediğin böyle olur.” ve “Eşinin adını kalbine yazdığı gibi boynunda da taşıyor” gibi yorumlarda bulundu. Öte yandan 7.5 aylık hamile olduğu öğrenilen Gupse Özay ise annelik heyecanı yaşıyor.

Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı

Şu sıralar Bodrum’da tatilin tadını çıkaran ünlü çift, magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz gün yakın arkadaşları ile bir araya gelen Gupse Özay’ın hamilelik neşesi içinde olduğu görüldü. Karnının iyice belirginleştiği görülen ünlü oyuncunun hayranlarından da çok sayıda mesaj geldi. Yakın zamanda anne olmaya hazırlanan Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gebelik sürecinde senaryo yazdığını söyledi.

Hayranlarına özel paylaşımda bulunan Gupse Özay’ın samimi paylaşımını gören takipçileri bu paylaşımı beğeni yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncu “Yoksun da yoksun’ deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok.” notunu düştüğü paylaşımla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.