Antalya Kaş Belediyesi memur alımı yapacak: Lisans mezunları başvurabilir!

Antalya Kaş Belediyesi memur alımı için ilan verdi. Belediye tarafından verilen ilana göre, lisans mezunları başvuruda bulunabilecekler. Başvuranlar arasından kadroya seçilenler yapılacak sözlü sınav yöntemi ile belirlenecek.

Antalya Kaş Belediyesi memur alımı yapacak. Verilen ilanda başvuruların 26 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

a. İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.


BAŞVURU DETAYLARI

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için; Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 22.08.2022 ile 26.08.2022 tarihleri arasında (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 arasında) Andifli Mah. Atatürk Bulvarı No: 18/Kaş/ANTALYA adresindeki Kaş Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuruda bulunabilecek olup, (Geciken postalardan belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

Elektronik ortamda başvurular, Belediyemizin ikveegitim@kas.bel.tr mail adresine yapabileceklerdir

Exit mobile version