Kamu

Antrenör, programcı, veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrolarında memur alınacak: En az lise mezunları başvurabilir!

Antrenör, programcı, veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrolarında memur alımı yapılacak. Verilen ilanda alım şartlarına da yer verildi. Şartları sağlayan adaylar, 15 Ağustos 2022-18 Ağustos 2022 saat 17:00 ’a kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Konya İli Karapınar Belediyesi, antrenör, programcı, veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrolarında memur alımı için ilan verdi. Verilen ilana göre, antrenör kadrosunda en az lise mezunu olanlar başvuruda bulunabilecekler. Alım için başvurularda, adaylardan KPSS puanına sahip olma şartı aranıyor.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

 

İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

Antrenör kadrosu için Gençlik ve Spor Bakanlığından alınan wushu veya aikido Temel Antrenörlük Belgesine Sahip olmak.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu için MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek. e. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Başvuru detayları

Adaylar başvuru belgelerini 15.08.2022-18.08.2022 saat 17:00 ’a kadar (mesai günlerinde saat 08:00-17:00 arasında) Hankapı Mahallesi İnönü Caddesi No: 29 Karapınar/ KONYA adresindeki Karapınar Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. • Elektronik ortamda, Belediyemizin www.karapinar.bel.tr internet adresine, • Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Hankapı Mahallesi İnönü Caddesi No: 29 Karapınar/KONYA adresine gönderebileceklerdir.