Apple duyurdu elinde iPhone 6,7,8,X,11,12 ve 13 olan herkesi ilgilendiriyor!

Dünyanın teknoloji devi Apple tarafından iphone kullanan ya da satın almak isteyen herkesi ilgilendiren açıklama geldi.

Apple duyurdu elinde iPhone 6,7,8,X,11,12 ve 13 olan herkesi ilgilendiriyor!- Son yıllarda dünya genelinde gittikçe popülerleşen ve ülkemizde de milyarlarca liralık dev satış hacmine ulaşan iPhone telefon modelleri için her çıkan yeni güncelleme haberi gündeme bomba gibi düşüyor.

GÜNCELLEMELER KUTUDA BAŞLIYOR

iPhone telefonlarının geçtiğimiz günlerde yapılacak olan güncellemeler ile ilgili olarak her yeni çıkan modelin arkasından eski modele ambargo konduğu biliniyordu. Son çıkan iPhonr Pro Max’in ardından iPhone’un eski sürümleri olan iPhone 6,7 gibi bir çok eski telefonlarına güncelleme durdurma kararı alınmıştı.

Apple, kullanıcıların henüz açılmamış iPhone’ları güncellemelerine izin veren bir sistem geliştirdi. Apple Store’larında, hala kutusunda bulunan iPhone’ları güncellemek için kullanılabilecek “ped benzeri bir cihaz” bulunuyor. Apple çalışanları, açılmamış iPhone’u bu pedin üzerine koymaları gerekiyor ve sistem kablosuz olarak cihazı açıyor, güncelliyor ve ardından kapatıyor.

Bu anlamda Apple yeni bir sistem geliştirdiğini açıkladı. Bu yeni sistem sayesinde firma kutusu açılmamış iPhone’ları en son iOS sürümüne güncelleyecek.

Exit mobile version