Ara Tatil Ne Zaman Sona Erecek? Okullar Ne Zaman Açılacak?

2021-2022 yılı eğitim öğretim döneminde ilk ara tatil 12 Kasım Cuma gününden itibaren başladı. Milyonlarca öğrenci yeni eğitim öğretim döneminin ilk ara tatiline çıktı. Tatilin ne kadar süreceği ve okulların ne zaman açılacağı milyonlarca veli ve öğrenci tarafından merak edilmeye başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı.  2021-2022 yılı ilk ara tatili kaç gün sürecek? Ne zaman sona erecek? Okullar ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde…

Ara tatilin ne zaman biteceği veli ve öğrenciler için merak konusu olmaya başladı. Okullar, pandemi döneminde yaşanan kaybın telafisi için  6 Eylül itibariyle öğrencilere kapılarını açmış ve dersler eskiden olduğu gibi 5 gün boyunca yüz yüze eğitim verilmeye başlamıştı. Okullar yeni eğitim öğretim döneminin ilk ara tatiline çıktı. Peki tatil ne zaman sona erecek?

Ara Tatil Ne Zaman Sona Erecek?

İlk dönem ara tatili 15 Kasım 2021 Pazartesi günü itibariyle başladı. Son derslerine 12 Kasım Cuma günü giren öğrenciler 15 Kasım Pazartesi gününden itibaren birinci dönemi ilk ara tatiline çıktı. MEB tarafından yayımlanan 2021-2022 yeni eğitim öğretim programı ile 1. dönem ara tatili Bugün itibariyle sona erecek, okullar hafta sonunun ardından 22 Kasım Pazartesi günü öğrencilere kapılarını açacak. .

Exit mobile version