Araba alacak olanlara için müjdeli haber geldi! Bankalar, taşıt kredisi hizmetlerini güncelledi! 2022 taşıt kredisi

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru artan döviz kurları, bu yıl içerisinde de dalgalı hareketlerine devam ediyor. Özellikle otomotiv sektörüne olumsuz olarak etki eden piyasa hareketleri, yeni dönemde çip krizi ve pandemi gibi faktörlerin de birleşmesi ile hem ikinci el araç fiyatlarının hem de sıfır kilometre araç fiyatlarının yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu.

2022 yılı itibari ile ÖTV indirimi yapılmış olsa da araç fiyatları, piyasaların olumsuz gelişmelerinden etkilenmeye devam ederek tekrar zamlandı. Araç sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşları zora sokan bu durum sonrasında bankalar, ellerini taşın altına koyma karar aldılar. Ziraat Bankası, Akbank ve Garanti BBVA yeni dönem taşıt kredisi kampanyalarını duyurdular.

Ziraat Bankası 2022 Taşıt Kredisi Kampanyası

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni yıla girilmesi ile birlikte duyurmaya başlamış olduğu kredi kampanyaları ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak, araba satın almak isteyen vatandaşlar için geliştirmiş olduğu taşıt kredisi kampanyasını duyuran Ziraat Bankası, 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçları için uygun faizli bir hizmet sunacağı bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası, yeni dönemde kendi bünyesinden taşıt kredisi almak isteyen vatandaşlar için kredi geri ödeme tablosunu şu şekilde düzenledi:

Akbank 2022 Taşıt Kredisi Kampanyası

 

Özel banka statüsünde hizmet vermeye devam eden Akbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu emekli promosyon ödemesi hizmeti ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Banka, son olarak geliştirmiş olduğu taşıt kredisi kampanyası ile gündeme geldi.

Akbank, kendi aracının sahibi olmak isteyen vatandaşlar için geliştirmiş olduğu taşıt kredisi hizmeti için kredi geri ödeme tablosunu şu şekilde düzenledi:

Garanti BBVA 2022 Taşıt Kredisi Kampanyası

Akbank’ın taşıt kredisi kampanyasından sonra diğer bir özel banka olan Garanti BBVA da yeni dönem taşıt kredisi hizmetini duyurdu. Banka, araç satın alacak müşterileri için geliştirmiş olduğu kredinin geri ödeme tablosunu şu şekilde düzenledi:

Exit mobile version