Araba lastiği satın alacak olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Araba lastiklerini belli bir süre kullanımı ardından değiştirmek gerekiyor. Araç Bakım-Lastik Harcaması olan vatandaşlara ise İş Bankası güzel haberi verdi.

İş Bankası müşterilerine özel kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Banka arabası olan müşterileri için taksit kampanyasını duyurdu. Yazılı açıklama yapan banka, , 1-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri 2-9 arası taksitli alışverişlerde ilave 3 taksit fırsatı sağlayacağını bildirdi.

KAMPANYA İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER

Ek Koşullar: Kampanya kapsamında azami vade 12 taksit olabilir. İlave taksit kampanyamız sadece Maximum Kartlar ile Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri 2-9 taksit arası taksitli alışverişleriniz için geçerli olacaktır. İlave taksit işlem anında POS cihazı üzerinden üye işyeri tarafından seçilmelidir. İşlem anında ilave taksit seçeneğinin seçilmemesi halinde Bankamızca otomatik olarak uygulanmayacaktır.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bankamatik, Maximum Aidatsız Kart, Maximum Business Aidatsız, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Aidatsız Maximum Genç Kredi Kartı, MaxiPara Kartlar ve Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı, Pati Kart), Ticari Kredi Kartlar, Vadematik Kartlar

Kampanyaya dahil olan işyerleri listesine https://www.isbank.com.tr/kampanyalar/arac-bakim-lastik-kampanyasi internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version