Arabası olanlar benzinliklere akın edecek! Benzin motorin ve LPG’ye 240 TL indirim yapıldı

Bankkart, 1 Temmuz-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarında gerçekleştireceğiniz akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde özel bir kampanya sunduğu belirtilerek Bankkart anlaşmalı istasyonlarda yapılacak alışverişlerde önemli fırsatlar sunulacağı ifade edildi.

15 AĞUSTOS’TA BİTECEK

1 Temmuz-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında, Bankkart ile Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde, Bankkart POS’undan yapılacak her 750 TL ve üzeri 4. alışverişinizde 240 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı verildiği belirtilerek kampanya, yalnızca belirtilen tarihler arasında geçerli olup, bu dönemde gerçekleştireceğiniz belirli alışverişlerde uygulanacağı paylaşıldı.

Kampanyaya katılmak isteyenler için birkaç basit adım bulunmaktadır. Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya Bankanızda kayıtlı cep telefonlarından PO yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılım yapılabileceği belirtilerek bu yöntemlerle katılım sağladıktan sonra kampanya avantajlarından yararlanılabileceği paylaşıldı.

KATILIM AYRINTILARI

Kazanç Limiti: Kampanyadan bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabilir. Yani, kampanya süresi boyunca kazanabileceğiniz maksimum Bankkart Lira tutarı bu miktarı aşamayacaktır.

İşlem Şartları: Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. Ayrıca, aynı gün içinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.

Bu kampanya, Petrol Ofisi istasyonlarındaki akaryakıt ve otogaz alışverişlerini kapsar ve diğer tür alışverişlerde geçerli değildir. Katılım ve kazanım şartlarına uygun olarak yapılan işlemler, kampanyanın avantajlarını elde etmenizi sağlayacaktır.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilerimize Bankkart Liralar 22 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 22 Eylül 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek, kullanılmayan Bankkart Liralar 23 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilir.

Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.

Exit mobile version