Editörün SeçtikleriEkonomi

Arabası olanlara 9 Temmuz Pazar müjdesi: Akaryakıt fiyatlarına rekor indirim geldi! İşte Ankara İstanbul İzmir yakıt fiyatları

Petrol Ofisi tarafından çok önemli kampanyalar başlatıldı. Bu başlatılan yeni kampanya kapsamında katılanlara hediye puan verilecek ve bu puanlarla bir sonraki yakıt alımında toplam tutardan indirim yaptırılacak. PO tarafından başltılan kampanya duyurusunda Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak, yapacağınız yakıt alışverişlerinizde size en uygun kampanyayı seçerek, hediye yakıt tutarınızı kendiniz belirleyebileceğiniz ifade edildi.

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM

16 Haziran – 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolarak, yapacağınız yakıt alışverişlerinizde size en uygun kampanyayı seçerek, hediye yakıt tutarınızı kendiniz belirleyebileceğiniz belirtilen duyuruda Bunun için tek yapmanız gereken katılmak istediğiniz kampanyayı seçmek ve ardından kampanya bitiş tarihine kadar Positive Card üyesi istasyonlarımızdan mobil uygulamaya kaydettiğiniz plaka ya da Positive Card’ınızla kampanya kapsamında yakıt alımlarınızı gerçekleştirmek olduğu paylaşıldı.

Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız dördüncü 200 TL ve üzeri yakıt alımınıza 40 TL, dördüncü 500 TL ve üzeri yakıt alımınıza  100 TL ya da dördüncü 1000 TL ve üzeri yakıt alımınıza 250 TL değerinde yakıt hediye kampanyalarından birini seçerek katılım sağlamanız gerektiği belirtilerek “Kampanyanızı seçin, 250TL’ye varan puan kazanın” kampanyasından faydalanmak için mobil uygulamaya yakıt alınacak plaka ile kaydolmak ya da kullanılan Positive Card’ı mobil uygulama üzerinden kaydetmek gerektiği ve bu sayfa zerinde size uygun kampanyayı seçip “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerektiği paylaşıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız dördüncü 200 TL ve üzeri yakıt alımınıza 40 TL kampanyasından en fazla 40 TL, dördüncü 500 TL ve üzeri yakıt alımınıza 100 TL kampanyasından en fazla 100 TL, dördüncü 1000TL ve üzeri yakıt alımınıza 250 TL kampanyasından en fazla 250TL kazanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında en fazla 250TL kazanabilirsiniz.

Kampanyada kazanılan puanlar kampanya şartları gerçekleştiğinde en geç 24 saat içerisinde yüklenir ve 16.08.2023 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yalnızca yakıt alımlarında kullanılır.

100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıt değerindedir.

İSTANBUL YAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 26.14 TL
İstanbul Anadolu Yakası’nda motorin litre fiyatı: 24.80 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 11.85 TL
İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 26.19 TL
İstanbul Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı: 24.86 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11.89 TL

ANKARA YAKIT FİYATLARI

Ankara’da benzin litre fiyatı: 26.64 TL
Ankara’da motorin litre fiyatı: 25.31 TL
Ankara’da LPG litre fiyatı: 11.97 TL

İZMİR YAKIT FİYATLARI

İzmir’de benzin litre fiyatı: 26.66 TL
İzmir’de motorin litre fiyatı: 25.42 TL
İzmir’de LPG litre fiyatı: 11,99 TL