Arabası olanlara bayram hediyesi! Benzin, motorin ve LPG’ye çok büyük indirim yapıldı: İşte Ankara, İstanbul, İzmir yakıt fiyatları

Bankkart kullanıcılarına özel olarak sunulan Ayın Sektörü kampanyası, Nisan ayında Bankkart anlaşmalı akaryakıt sektöründeki üye işyerlerinde yapılan harcamalara özel fırsatlar sunuyor.  Bu kampanya kapsamında katılanlar 250 TL puan kazanacak. Bu puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 250 TL indirim yaptırılacak. Ancak bu puanların süresi içinde kullanılması gerektiği bildirildi.

Katılım Şartları ve Yöntemleri

Bankkart sahipleri, Ayın Sektörü özelliğinden faydalanabilmek için Bankkart Mobil veya SMS ile katılabilirler. Katılım için, Bankkart’ınızla kayıtlı cep telefonundan AYINSEKTORU yazarak 4757’ye SMS göndermek veya Bankkart Mobil uygulamasından “Ayın Sektörü” menüsünden katılmak gerekmektedir. Her müşterinin bu özelliğe bir kez katılması yeterlidir ve katılım asıl kart sahipleri tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kampanya Detayları ve Kazanç

Bankkart sahipleri, Bankkart’ları ile Bankkart anlaşmalı akaryakıt sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcamalarda %5 Bankkart Lira kazanabilirler. Tek bir alışverişten kazanılabilecek en yüksek Bankkart Lira tutarı 100 TL olup, bir takvim ayı boyunca kazanılabilecek maksimum Bankkart Lira miktarı ise 250 TL ile sınırlıdır.

Harcama ve Kullanım Koşulları

Harcamaların Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir ve Bankkart Liraları, hesap kesim tarihine kadar kullanılabilir. Kazanılan Bankkart Liraları, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilmekte olup, aynı zamanda ön provizyon, iptal, iade, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme ve para transfer işlemleri kapsamında geçerli değildir.

Diğer Önemli Bilgiler

Bankkart Lira kazanımı, özelliğe katılım sağlandıktan sonra gerçekleşen alışveriş işlemleri için geçerlidir. İptal veya iade işlemlerinin olması durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınırken, kullanılan tutar kredi kartına veya hesaba borç olarak yansıtılabilir. Müşterinin özelliğe dahil olabilecek tüm kartlarının iptal edilip yenilenmemesi durumunda özellik iptal edilecektir. Ayın Sektörü özelliği başka kampanyalarla birleştirilemez.

Bankkart kullanıcıları, bu kampanya ile akaryakıt harcamalarında avantajlı fiyatlar ve ekstra kazançlar elde edebilirler. Ayın Sektörü özelliğine katılmak için ise Bankkart Mobil veya SMS ile kolayca başvurabilirler.

Exit mobile version