Ekonomi

Arabasının lastiğini değiştirmek isteyenler dikkat: İş Bankası duyurdu!

Kış aylarının gelmesi ile beraber birçok vatandaş arabasının lastiğini değiştirmek istiyor. Bu kapsamda İş Bankası müşterileri için bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka açıklamasında, Petlas bayilerinden Maximum Kart yapılacak alışverişlerde ilave taksit imkanı sunulacağını bildirdi.

İş Bankası araç sahibi müşterileri için yeni kampanya duyurusunda bulundu. Kampanyada, “Kampanya kapsamında 31 Aralık 2021 tarihine kadar sadece Maximum üye işyeri Petlas bayilerinden Maximum Kart’ınız ile yapacağınız 2,3 ve 4 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit sunulacaktır.” İfadeleri kullanıldı.


Kampanyanın detayları

Ek Koşullar: Kampanyadan faydalanabilmek için alışverişlerin Maximum özellikli POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartı kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir. Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir. İş Bankası ve Petlas kampanyayı durdurma veya değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard,İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı) ve Ticari Kredi Kartları (Vergi Kart ve Maximum Business Aidatsız Kart hariç) dahildir.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bankamatik Kartı, Maximum Aidatsız Kart, Maximum Business Aidatsız, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Aidatsız Maximum Genç Kredi Kartı ve Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.