Araç sahibi olmak isteyenler dikkat: Bankadan 400 bin TL kredi!

İş Bankası, 400 bin TL taşıt kredisinde taksit tutarlarını yenileyerek araç sahibi olmak isteyenlere cazip bir finansman seçeneği sundu. Bankanın taşıt kredisi aylık %3,85 faiz oranıyla cazip bir finansal çözüm sunuyor. İş Bankası taşıt kredisi kampanyasının detaylarını ve avantajlarını öğrenin.

İş Bankası’ndan 400 bin TL kredi

İş Bankası, araç satın almak için finansman desteği arayanların ihtiyaçlarına yönelik olarak taşıt kredisi başta olmak üzere müşterilerine çeşitli finansman seçenekleri sunmuştur. Bununla birlikte, bu tür bir finansmandan yararlanmanın, başta faiz oranları olmak üzere, maliyetleri de vardır. Banka, otomobil alımını kolaylaştırmak için doğrudan finansal yardım sağlıyor ancak bu yardımın bir maliyeti oluyor ve banka ile müşteri arasında faiz sorunu yaşanmasına neden oluyor.

Bankanın taşıt kredisi ürünü, maliyetlerin belirlenmesine yönelik belirli kurallar ve hesaplamalarla birlikte gelir. İş Bankası’nın taşıt kredisi aylık faiz oranı %3,85 seviyesinde bulunuyor. Son açıklamalara göre 400.000 TL 48 ay vadeli taşıt kredisinin taksit bedeli aylık 22.144 TL oluyor. Kredi vadesi uzadıkça toplam faiz maliyetinin de arttığı dikkat çekiyor. Buna rağmen İş Bankası’nın taşıt kredisi, rekabetçi faiz oranıyla belirgin bir maliyet avantajı sunarak, bankadan taşıt kredisi kullananların sayısında artışa neden oluyor.

400.000 TL Taşıt Kredisi Maliyet Hesaplaması

İş Bankası’ndan taşıt kredisi kullanmayı düşünenler için maliyetlerin dökümü şöyle:

Bu rakamlar göz önünde bulundurularak bireyler taşıt finansman ihtiyaçlarına ilişkin bilinçli kararlar alabiliyor ve İş Bankası taşıt kredisinin finansal hedef ve tercihlerine uygun olup olmadığını tespit edebiliyor.

Exit mobile version