Araç sahibi olmak isteyenlere müjde Renault 2022 Şubat ayı indirimlerini açıkladı! O model, 50 bin TL indirim ile satışa sunulacak!

Geride bıraktığımız yıl içerisinde döviz kurlarında yaşanan olumsuz gelişmeler ve bu yıl ortaya çıkan çip krizi, otomotiv sektöründe satışa sunulan araçların fiyatlarına yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansıtılmıştı. Yeni dönem içerisinde araç sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar, sektör ürünlerine yüzde 50’nin üzerinde yapılmış olan zamlar karşısında hayallerini ertelemek zorunda kaldılar.

Bu yıl içerisinde uygun fiyatlı araç sahibi olamayacağını düşünen vatandaşları umutlandıracak olan haber, 2022 Şubat ayı araç satış fiyatlarını yayınlayan Renault’tan geldi. Renault, şubat ayı indirimlerini açıklayarak bazı modellerinde 50 bin TL’ye varan indirimlerin yapıldığını gözler önüne serdi.

Renault’tan Dev İndirim Kampanyası!

Türkiye sınırları içerisinde en çok talep gören otomobil firmalarından biri olan Renault, 2022 Şubat ayı araç satış fiyatlarını yayınlandı. Firma tarafından yayınlanan fiyat listesinde, bazı modellerin satış fiyatlarına uygulanan dev indirimler göze çarptı.

Renault tarafından yayınlanmış olan şubat ayı araç satış fiyatı listesine göre satış fiyatına indirim yapılan araçlar şu şekilde belirlendi:

Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Renault’tan Kredi Hizmeti!

Renault, şubat ayı içerisinde araç satış fiyatlarına uyguladığı indirimlerin yanı sıra, araç satın almak isteyen vatandaşlara vereceğini ilan ettiği kredi hizmeti ile de adından söz ettirmeyi başardı. Renault, 2021 Express Van Joy model aracının satış fiyatına 10 bin TL indirim yaptığını ve aracı satın almak isteyen vatandaşlara 100 bin TL’ye kadar kredi desteği vereceğini açıkladı.

Renault tarafından duyurulmuş olan kredi kampanyası haberine göre 100 bin TL’lik kredinin hesaplama tablosu şu şekilde belirlendi:

2022 Model Araçta Renault Farkı!

Renault, yeni model araç sahibi olmak isteyen vatandaşları da unutmayarak 2022 Express Combi Joy model aracının satış fiyatını, piyasanın oldukça altında satışa çıkardığını duyurdu. Renault tarafından yapılan açıklamaya göre 2022 Express Combi Joy 1.5 Blue modelin satış fiyatı, 287 bin TL olarak belirlendi.

Exit mobile version