Araç sahiplerine duyuruldu: Akaryakıtta 500 TL’lik indirim devri resmen başladı!

Yeni dönemde resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşı, geçtiğimiz yılın sonlarında ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan akaryakıt ürünlerine arka arkaya zamların eklenmesine sebep oldu. Brent petrolün değer kazanmasına bağlı olarak savaşın başladığı ilk günlerde 25 TL seviyesine kadar dayanan motorin ve benzin fiyatları, araç sahiplerinin toplu taşıma araçlarına yönelmesine yol açtı.

Savaş halinde olan iki ülkenin müzakere sürecini başlatmış olması brent petrolün varil fiyatına bağlı olarak akaryakıt ürünlerine indirimlerin yapılmasını sağlamış olsa da hala 20 TL seviyesinde olan fiyatlar, bütçelerin derinden sarsılmasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren ING Bank, araç sahibi müşterilerinin yanında olduğunu ilan ederek yeni bir akaryakıt kampanyası başlatmış olduğunu duyurdu.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası

Brent petrolün kazandığı değere bağlı olarak artış gösteren akaryakıt fiyatları sonucunda mağdur olan müşterilerinin durumlarına daha fazla sessiz kalmak istemeyen ING Bank, bu kapsamda Petrol Ofisi ile anlaştığını ve ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine akaryakıt harcamaları kapsamında 500 TL tutarında para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

ING Banka Akaryakıt Kampanyası Ayrıntıları

ING Bank’ın hem kendi müşterileri hem de Petrol Ofisi müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından, yalnızca bireysel kart sahibi müşteriler yararlanabilmektedir. Ayrıca bu kampanyadan yararlanılması için 12 ay boyunca düzenli olarak 500 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişinin yapılması gerekmektedir.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 500 TL para puan kazanımlı akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması içerisinde yer alan kampanyalar kısmından başvuru yapılmaktadır. Söz konusu başvurunun onaylanması itibari ile gerçekleştirilecek olan 500 TL’lik akaryakıt alışverişleri, para puan kazanımını garanti etmektedir.

Exit mobile version