Araç sahiplerine güzel haber geldi: Shell’den akaryakıt alışverişi yapanlara indirim müjdesi duyuruldu!

Küresel olarak artışa geçen petrol fiyatları ülkemize akaryakıt zammı olarak yansırken bazı bankalar üst üste gelen zamlara karşı yakıt devleriyle anlaşarak müşterilerine özel yakıt kampanyalarını açıklamaya başladılar. Yapı Kredi de, Rusya’daki tüm istasyonlarını kapatma kararı alan Shell’le anlaşma yaptı. İşte yakıt indiriminin detayları…

Kampanya kapsamında Shell istasyonlarında POS’ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 10 TL Shell Puan hediye edilecek. Kampanya 16 Şubat – 31 Mart 2022 tarihleri arasında Shell istasyonlarında geçerli olacak. Ayrıca bu kampanya “Shell’de toplam 40 TL Shell” kampanyası ile birleştirilebiliyor. Yani toplam indirim 50 TL’ye ulaşıyor.

Kampanya Detayları

Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 50 TL Shell Puan kazanmak için World Mobil’den “Shell’de toplam 40 TL Shell Puan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın POS’ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir:

Shell’de toplam 40 TL Shell Puan” kampanyası kapsamında 0,1 veya 2 harcama yapmış ve kampanyayı tamamlamamış kullanıcılar, POS’ta QR Kod ile yapacakları ilk 150 TL ve üzeri harcamaları iki kampanya kapsamında da değerlendirilecek ve 10 TL Shell Puan kazanacaklardır. “Shell’de toplam 40 TL Shell Puan” kampanyası kapsamında toplam 40 TL puan kazanabilmeleri için bir 150 TL ve üzeri harcama daha yaparak kampanyayı tamamlamaları gerekmektedir.

Shell’de toplam 40 TL Shell Puan” kampanyası kapsamında 3 harcama yapmış kullanıcıların dördüncü harcamalarını POS’ta QR Kod ile yapmaları durumunda her iki kampanyayı da tamamlayarak toplam 50 TL hediye alınabiliyor.

Kampanya koşullarını yerine getiren ve Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ve Yapı Kredi Business kartlar ile yapacakları harcamaya ekstra 40 TL Yapı Kredi Shell puan hediye edilecektir. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’ler kampanya kapsamında toplamda 80 TL Yapı Kredi Shell puan kazanacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi POS’unu aktif kullanan İşletme, OBİ ve KOBİ bankacılığı müşterileri dahildir. Sadece son 90 gün içerisinde en az 1 adet gerçekleşmiş işlemi olan esnaf ve KOBİ’ler ekstra 40 TL Yapı Kredi Shell puanı kazanabilecektir. Harcamasını sadece Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ile yapan Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR Kod ile ödeme kampanyasından faydalanarak 10 TL Yapı Kredi Shell puan ekstra olarak kazanabilecektir, QR kod ile ödeme kampanyasına Business Kartlar dahil değildir. Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR kod ile ödeme bireysel kartlarından ödeme yaparak en fazla 90 TL Yapı Kredi Shell puan kazanabilecektir.

Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahiplerinin kampanya katılımı için ilk alışverişten önce Shell yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.

Kampanya kapsamında işlemlerin Shell marka tanımlı Yapı Kredi World Üyesi Shell istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Yapı Kredi Shell Puan’lar 07 Nisan 2022 tarihinde yüklenecektir. Yapı Kredi Shell Puan’ların son kullanım tarihi 08 Mayıs 2022 olup, kullanılmayan Yapı Kredi Shell Puan’lar 09 Mayıs 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Exit mobile version