Ekonomi

Araç sahiplerinin dikkatine: 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapın, HGS’yi 1 TL’ye alın!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri ve yakın zamanda başlayan Rusya- Ukrayna savaşı, ülkemizde de etkilerini göstermeye başladı. Savaşın piyasaları hareketlendirmesi ve brent petrolün varil fiyatına değer kazandırması, başta akaryakıt sektörü olmak üzere tüm sektörlerde fiyat artışına sebep oldu.

Savaşın başladığı günden bu yana defalarca kez zam alan akaryakıt ürünleri, araç sahibi olan vatandaşların akaryakıt alışverişi yapacak ekonomiye sahip olamamalarına ve dolayısı ile de toplu taşıma araçlarına yönelmelerine sebep oldu. Ancak artan akaryakıt fiyatlarından ötürü, toplu taşıma ücretlerine de zam yapıldı. Hal böyle olunca her gün okula veya işe giden vatandaşların ulaşım masrafları ikiye, belki de üçe katlandı.

Akaryakıt ve dolayısı ile de ulaşım ücretleri alanında yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra, ulaşıma dair yeni kararlar alan hükümet, ay sonundan itibaren OGS’nin kaldırılacağını ve tüm geçişlerin HGS üzerinden yapılacağını duyurdu. OGS maliyetinin yüksek olmasından kaynaklı olarak verilen bu karar, vatandaşlara da ek bir HGS masrafı çıkardı. Ancak bu noktada devreye giren Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanya düzenlediğini açıklayarak, HGS’nin 1 TL gibi komik bir rakama satın alınabileceğini belirtti.

Yapı Kredi Bankası HGS Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası, resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu HGS kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Mayıs tarihine kadar başvuran herkese, 70 TL fiyatlı HGS 1 TL’ye satılacak.

50 TL’lik Geçiş İndirimi!

Yapı Kredi Bankası düzenlemiş olduğu HGS kampanyası kapsamında müşterilerine ek bir fayda daha tanımlayacağını duyurdu. Buna göre 31 Temmuz’a kadar yapılan HGS geçişlerinde, toplamda 50 TL’ye kadar para puan hediyesi verilecek.

Nasıl Başvurulur?

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen HGS kampanyasına, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonlarından HGSODUL, müşteri no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakıp 4454’e göndererek katılım sağlamak mümkündür.