Araç satın almak isteyenlere, Ford’dan müjde: 100 bin TL’lik nakit desteğiniz, yüzde 1’in altında faiz oranı ile hesabınızda!

Döviz kuru ve altın piyasası artışlarından en çok etkilenen sektörlerden biri olan otomotiv sektörü, araç fiyatlarına yüksek zam oranlarını yansıtmak zorunda kalmıştı. Yeni dönemde mevcut ekonomik sıkıntıların üzerine bir de pandemi sebebi ile ortaya çıkan çip krizinin eklenmesi hem ikinci el araçların hem de sıfır kilometre araçların, vatandaşların bütçelerini aşmasına sebep oldu.

Otomotiv sektöründe yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen uygun fiyatlı araç alma arayışı içerisinde olmaya devam eden vatandaşlara, Ford’dan yanıt geldi. Dünya genelinde en çok satın alınan araç modellerine sahip olan firma, 31 Mart’a kadar yüzde 0,99 faiz oranlı kredi kampanyasını geliştirdiğini duyurdu.

Ford’da Araç Satın Alacaklara Son Çağrı!

Hem ülkemizde hem de diğer yurtdışı ülkelerinde sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil markalarından biri olan Ford, yeni dönemde uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenler için uygun faiz oranlı araç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Ford’un resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kampanya haberine göre hem ticari araç hem de bireysel araçlar yüzde 0,99 faiz karşılığında nakit desteği ile satın alınabilecek.

Ford Ticari Araç Kampanyası 2022

Ford, üretmiş olduğu bazı ticari araç modelleri için 100 bin TL’ye varan kredi desteği sağlayacağını açıkladı. Söz konusu hizmet için aylık faiz oranı yüzde 0,99, azami vade sayısı ise 12 ay olarak belirlendi

Fort Bireysel Araç Kampanyası 2022

Ford, Focus, Kuga ve Fiesta modellerini satın almak isteyen vatandaşlar için 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak olan kredi kampanyasını duyurdu. Firma söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 12 ay, kredi üst limitini 100 bin TL ve aylık faiz oranını yüzde 0,99 olarak belirledi.

Exit mobile version