Gündem

Araç satın almak isteyenlere, Opel’den son çağrı: O model için faizsiz, 100 bin TL tutarında kredi hizmeti sunulacak!

Geride bıraktığımız yılın sonunda rekor seviyelere kadar yükselen döviz kurları ve altın fiyatları, her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan sonra fahiş fiyatlardan satışa sunulan ikinci el ve sıfır kilometre araçlar, yeni döneme girilmesi ile birlikte temeli koronavirüs salgınına dayandırılan çip krizinin ortaya çıkmasından sonra yeni zamlar ile karşı karşıya kaldılar.

Otomotiv sektöründe ortaya çıkan olumsuz gelişmelerin araçların satış fiyatlarına direkt olarak etki etmesi, kendi aracının sahibi olmanın planlarını yapan vatandaşların hayal kırıklığına uğramalarına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Alman üretici firma Opel, yalnızca mayıs ayı için Mokka modeline yönelik bir kredi kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Firma, ilgili kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Opel’den Mokka Modeli İçin Faizsiz Kredi Fırsatı!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde milyonlarca tüketici tarafından tercih edilen firmalardan birisi olan Opel, artan araç fiyatlarına karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı.

Opel tarafından yapılan resmî açıklamaya göre Mokka modelinde geçerli olan kampanyanın yüzde 0 faiz ve 12 aylık azami vade fırsatlarına sahip olduğu bilgisi kaydedildi. Üretici firma söz konusu hizmetinin üst limitini 100 bin TL olarak belirledi.

Opel Mokka’nın Özellikleri

Opel’in Mokka kredi kampanyasından sonra aracın özellikleri sık sık sorgulanmaya başladı. Mokka modeli 130 beygirlik güce sahip. 230 Nm tork üretebilen aracın tüm versiyonlarında 8 ileri otomatik şanzıman bulunmaktadır. Şehir içi 5,9 L, şehir dışı 4,3 L yakıt tüketen araç, 100 kilometrelik hıza 9,2 saniyede ulaşmaktadır.

Opel Mokka 2022 Mayıs Ayı Satış Fiyatları Güncel

Almanya’nın otomotiv devlerinden birisi olarak gösteren Opel’in, mayıs ayının sonuna kadar geçerliliği olan Mokka kredi kampanyasını açıklamasından sonra araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar güncel Mokka fiyatlarını araştırmaya başladılar. Üretici firma, Mokka modelinin versiyonlarına ilişkin güncel satış fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

  • Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Elegance versiyon- Benzinli- Otomatik vites: 703.900 TL
  • Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 GS Line versiyon- Benzinli- Otomatik vites: 744.900 TL
  • Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Ultimate versiyon- Benzinli- Otomatik vites: 795.900 TL