Ekonomi

Araç şirketleri peş peşe kampanya yaptılar: Volkswagen Polo 2021 fiyatı ve özellikleri nelerdir?

Türkiye’de araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaş Volkswagen Polo özelliklerini ve fiyatını merak ediyor. Binlerce kullanıcısı bulunan arabanın 2021 fiyatı ise şirket resmi internet sayfası üzerinden açıklandı. Peki, Volkswagen Polo 2021 fiyatı ve özellikleri nelerdir?

Araç şirketleri müşterileri kendilerine çekmek için Mart ayında peş peşe kampanya duyurularında bulundular. Volkswagen marka araç satın almak isteyen vatandaşlar ise Polo modelinin 2021 fiyatını merak ediyorlar.

Şirket resmi sayfasından yapılan açıklamaya göre ise Volkswagen Polo için tavsiye edilen başlangıç fiyatı 188.100 olarak bildirildi.

Volkswagen Polo özellikleri nelerdir?

Motorlar:
MPI, 1.0 TSI, 1.6 TDI
Donanım Seviyeleri:
Trendline, Comfortline, Highline

LED FARLAR

LED Farlar ve LED Gündüz Sürüş Farları, her koşulda kusursuz bir görüş imkanı sağlarken, aynı zamanda Polo’ya etkileyici bir görünüm de kazandırır. Uzun ömürlerinin yanı sıra düşük elektrik tüketimleriyle de dikkat çeken LED Farlar ve LED Gündüz Sürüş Farları, LED sinyal lambalarıyla ve hem yüke hem de hıza duyarlı otomatik yükseklik ayarlarıyla birlikte gelir.

Ön sis farlarına entegre statik viraj aydınlatması dahildir.

LED Stop Lambaları

Panoramik Açılır Cam Tavan

Alüminyum Alaşımlı Jant Seçenekleri

Polo R-Line Spor Paket

Konfor

Klasik hız ve kilometre göstergesini, navigasyon haritasını, dinlemekte olduğunuz şarkının adını ve çok daha fazlasını bir arada mı görmek istiyorsunuz? Çok fonksiyonlu deri direksiyon ile yüksek çözünürlüklü Dijital Gösterge Paneli “Active Info Display” ekranını kolayca düzenleyebilirsiniz. Böylece hepsi tam istediğiniz gibi ve tam anlamıyla gözünüzün önünde olur.

Yüksek çözünürlüklü 31 cm (12,3″) renkli TFT ekran.

Güvenlik

6 adet hava yastığı

Adaptif Hız Sabitleyici

Şehir İçi Acil Frenleme

Kör Nokta Uyarı Sistemi

Yorgunluk Tespit Sistemi