Aracına Akaryakıt Alanlara Duyuru Yapıldı: İndirim Uygulanacak

Akaryakıta gelen son zamlar sonrasında vatandaş aracının deposunu doldurmakta zorlanır oldu. Aracına uygun fiyatlı akaryakıt almak isteyen vatandaşlar, bankaların sunduğu akaryakıt kampanyalarını inceler oldu. Bankalar müşterilerine sık sık akaryakıt kampanyaları sunuyor. Araç sahipleri bankaların akaryakıt kampanyalarından yararlanmak için araştırma yapıyor. İş Bankası müşterilerine akaryakıt kampanyaları sunmaya devam ediyor.

Araç sahibi vatandaşları ilgilendiriyor. İş Bankası, aracı olan vatandaşları sevindirecek kampanyayı duyurdu. İş Bankası akaryakıt kampanyasını duyurdu.  İş Bankası resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: 31 Mart 2022’ye kadar Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında %1 indirim fırsatı sundu.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyasının Detayları:

Avantajlı fiyatlar sadece benzin ve dizel ürünlerinde geçerli olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verilecektir.

Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması gereklidir. P

Pazarama Araçta Öde uygulaması üzerinden yapılmayan harcamalar kampanyaya dahil edilemeyecektir.

Kampanyaya Dahil Kartlar:
İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart)
Exit mobile version