EkonomiGündem

Aracının deposuna akaryakıt alacaklar dikkat: 400 TL iade edilecek!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra bankaların kampanyaları yakından takip edilmeye başlandı. Benzin ve motorin fiyatları gündemden düşmezken, bankaların kampanyaları ise bir fırsat haline geldi. Garanti BBVA tarafından dikkat çeken bir akaryakıt kampanyası sunuldu. Kampanyaya katılanlar 400 TL iade alacak.

Garanti BBVA tarafından alınan bilgilere göre, akaryakıt kampanyası sunuldu. Kampanya doğrultusunda, YAKIT400 kodu ile Garanti BBVA Mobil’den müşteri olanlara akaryakıt harcamasına 400 TL iade edilecek. Kampanyaya 31 Ağustos tarihine kadar katılım sağlanabilecek.

GARANTİ BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YAKIT400 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşterilerimiz, 10 Eylül 2023 tarihine kadar Paracard veya kredi kartlarından biriyle akaryakıt harcaması yaparak faydalanabilir. YAKIT400 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.

Kredi kartı veya Paracard başvurusu yapıp kart sahibi olan müşterilerimiz, 10 Eylül 2023 23:59’a kadar ilk kez ve tek seferde akaryakıt harcaması yaparak kampanyaya dahil olabilirler.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin, Paracard veya kredi kartları ile yapacakları ilk kez ve tek seferde yapacakları akaryakıt harcamalarının yarısı kadar, en fazla 400 TL olacak şekilde Paracard’larının bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade edilecektir.

Akaryakıt harcaması Paracard ile yapıldıysa ödül yüklemesi Paracard’ın bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesabına yapılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapıldıysa Garanti BBVA kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır.

Paracard ile yapılan akaryakıt harcaması için ödül geri ödemeleri müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabına her ayın 15’ine kadar yapılacaktır. Ödeme yapılabilmesi için müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabı olması gerekmektedir.

Kredi kartından yapılan akaryakıt harcamasından kazanılan tutar ise akaryakıt harcamasını takiben kesilecek ilk ya da ikinci ekstresine yansıtılacaktır. Geri ödeme için müşterinin aktif bir kredi kartının olması gerekmektedir.

Herhangi bir sebepten dolayı müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kişiler ödüle hak kazanamaz.

Kampanya dönemi içerisinde, mevcutta bulunan diğer Garanti BBVA Mobil’den müşteri olanlara özel kampanyalardan faydalanılabilir.