EkonomiGündem

Aracının deposuna benzin, motorin, LPG fulleyecekler dikkat: 150 TL indirim!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle bankaların kampanyaları yakın takibe alındı. Milyonlarca sürücü tarafından akaryakıt kampanyaları merak ediliyor. ING Bank tarafından da benzin, motorin ya da LPG için kampanya başlatıldı. Kampanya sayesinde yapılan akaryakıt harcaması daha ucuza denk gelecek.

Benzin, motorin ve LPG harcamasına özel kampanya açıklandı. Yapılan kampanya duyurusunda, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile Petrol Ofisi’nden tek seferde ve farklı günlerde yapılacak ikinci 750 TL ve üzeri yakıt alışverişe 50 TL, üçüncü 750 TL ve üzeri yakıt alışverişe 50 TL, dördüncü 750 TL ve üzeri yakıt alışverişe 50 TL, toplamda 150 TL kazanılacak.

ING BANK AKARYAKIT KAMPANYASINI DUYURDU

ING Bank tarafından yapılan kampanya açıklamasında şöyle denildi;

Kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı müşteriler faydalanabilir.

Kampanya 01.06.2024 – 30.09.2024 tarihleri arasında Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan aylık harcamalarda geçerlidir.

Tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştireceğiniz 750 TL ve üzeri ikinci yakıt harcamanıza 50 TL, üçüncü 750 TL ve üzeri yakıt alışverişinize 50 TL, dördüncü 750 TL ve üzeri yakıt alışverişinize 50 TL, toplamda ayda 150 TL kazanabilirsiniz. Bu harcamalarınızın dördünü de karekod ile yapmanız durumunda ayda 200 TL’ye kadar kazanabilirsiniz.

Bir müşteri, kampanya tarihleri içerisinde ayda en fazla 200 TL nakit iade alabilir.

Harcamalar her ayın ilk günü ve son günü içerisinde yapılmalıdır.

Kampanyaya Turuncu Ekstra Banka Kart veya Turuncu Ekstra Ek Kart ile fiziki POS’larda yapılan akaryakıt harcamaları dahildir.

Harcama iadesi gelmesi durumunda, kampanya şartları sağlanamaz ise nakit iade kazanılamaz.

Nakit iade yüklemesi harcama yapılan ayı takvim ayının sonrasındaki takvim ayının ilk cuması yapılır.