Aracıyla yola çıkacaklar dikkat: Ücretsiz olacak!

Yapı Kredi duyurdu. Yapı Kredi internet sitesi üzerinden aracıyla yola çıkacaklara kampanyadan bahsetti. Yapı Kredi’den alınan bilgilere göre OGS-HGS Dönüşümünüzde HGS Etiketi ve Dört Geçişten Biri Ücretsiz olacağı bildirildi.

31 MART TARİHİNE KADAR

4 Mart -31 Mart 2022 tarihleri arasında aktif OGS ürünü bulunan müşterilerimiz, kampanyaya katılarak OGS cihazlarını HGS Etiketi ile ücretsiz değiştirebileceklerdir. Kampanyaya katılan müşterilerin HGS etiketleri ile en fazla 50 TL indirim sağlanacak şekilde 30 Haziran 2022 tarihine kadar yapacakları 4 geçişten 1’i ücretsiz olacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için sizi en yakın Yapı Kredi Şubesi’ne bekliyoruz.

KAMPANYA KOŞULLARI:

4 Mart -31 Mart 2022 tarihleri arasında OGS ürünü sahibi müşterilerimiz, şubelerimize başvurarak kampanya kapsamında HGS etiketi taleplerini ileteceklerdir.
Müşterilerimizin kampanyaya katılımı için iptal ettikleri OGS cihazını şubemize ibraz etmeleri gerekmektedir.
Kampanyaya dahil olan müşterilerimizin 30 Haziran 2022 tarihine kadar yapacakları geçişlerin toplamının 1/4’ü, maksimum 50 TL olacak şekilde 10 Temmuz 2022 tarihinde müşterilerimize indirim olarak yansıtılacaktır. İndirimlerin yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.
Hak edişleri 50 TL’nin üzerinde olan müşterilerimize kampanya kapsamında 50 TL indirim yüklenecektir.
Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Exit mobile version