Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, evlendikten sonra tam bir aşk kelebeğine dönüştü! Müge Anlı’nın Instagram’da yaptığı hareketler, olay oldu!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Müge Anlı, magazin programı sunarak başladığı kariyer hayatını, yıllardır araştırmacı gazeteci olarak sürdürüyor. ATV ekranlarının gündüz kuşağında en çok takip edilen programlarından olan ve yüzlerce fail-i meçhul olayın aydınlanmasına aracılık eden Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programı başarı ile yürüten Anlı, özel hayatını gözlerden uzak yaşaması ile de oldukça dikkat çekiyor.

Sunduğu program, kendini geliştirmek adına attığı adımlar ve mütevazi yaşantısı ile ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Anlı, son zamanlarda kendi adına çok da alışık olmadığı haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sunduğu programın canlı yayınında evleneceğini açıklayan ve herkesi açıklaması ile şaşkına çeviren Anlı, kameralardan uzak nikah masasına oturdu. Müge Anlı’dan nikah anına dair fotoğraflar paylaşmasını bekleyen hayranları, Anlı’nın fotoğraf paylaşmak yerine Instagram’da başka adımlar atması, “Müge tam bir aşk kadınıymış” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

25 Haziran’da Evlendi!

Geçtiğimiz haftalarda, sunduğu programın canlı yayınında evleneceğini açıklayan Müge Anlı, seyirciye seslenerek “benimle mutlu olacağınızı biliyorum, bu yüzden de dualarınızı almak istedim” dedi. Açıklamasının üzerinden çok geçmeden nikah masasına oturan Anlı, nikahına yalnızca aileleri ve yakın arkadaşlarını davet etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı nikahtan henüz tek bir görüntü bile paylaşılmadı.

Önce Soyadını Değiştirdi!

Müge Anlı, evlendikten sonra ilk olarak Instagram hesabında ki kullanıcı adına eşi Sinan Yüzbaşıoğlu’nun soyadını ekledi. Anlı’nın bu hamlesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sonra Ortak Hesap Açtı!

Eşinin adına çok fazla sahte hesap açıldığını belirten Anlı, bu neden ile eşi ile birlikte ortak hesap açtıklarını belirtti. O Instagram hesabından nikaha dair fotoğraflar paylaşılmasını bekleyen izleyiciler, henüz bir paylaşımın yapılmamasından ötürü hayal kırıklığına uğradılar.

Exit mobile version