Arda Turan’ın ateşi çıktı! Rangers karşısında yok!

Galatasaray’da Rangers maçı öncesi Arda Turan şok yaşanıyor. UEFA Avrupa ligi play-off turunda Perşembe günü İskoç ekip Rangers ile karşılaşacak olan Galatasaray’da Arda Turan yüksek ateş ve gribal enfeksiyon şikayetleri nedeniyle kadroya alınmadı.

Galatasaray’da Arda Turan şoku yaşanıyor, Koronavirüs testi negatif, çekilen akciğer tomografisi de temiz olan Arda Turan’ın gribal enfeksiyon ve yüksek ateş şikayeti nedeniyle Rangers maçı için kafilesinde yer almayacağını açıkladı.

COVİD-19 TESTLERİ NEGATİF

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz tarafından, Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için bu sabah (29 Eylül Salı) yapılan Covid – 19 PCR testleri negatif sonuçlanmıştır. Covid-19 PCR test sonucu negatif ve çekilen akciğer tomografisi temiz olan Arda Turan, gribal enfeksiyon ve yüksek ateş şikayeti nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rangers maçı için Glasgow’a gidecek olan kafilemizde yer almayacaktır” denildi. Öte yandan Sarı-kırmızılılar ayrıca takıma yapılan Koronavirüs testlerinin hepsinin negatif olduğunu duyurdu.

RANGERS – GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ

Galatasaray taraftarının sosyal medya üzerinden başlattığı #RangersMaçıŞİFRESİZYayınlansın kampanyasına kayıtsız kalamayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, “Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın 1 Ekim’de Rangers ile oynayacağı karşılaşma Teve 2’de yayınlanacak. Başarılar Galatasaray” dedi.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1 Ekim Perşembe saat 21.45’te deplasmanda İskoçya’nın Rangers takımıyla karşı karşıya gelecek. Mücadele Teve 2 kanalından şifresiz yayınlanacak.

Exit mobile version