Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba hakkında şaşırtan gelişme! Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu?

Ekranların fenomen haline gelen dizisi Arka Sokaklar 31 Temmuz 2006 tarihinden itibaren yayın hayatına Kanal D ekranlarında başarılı bir şekilde devam ediyor. 15 yılı aşkın bir süredir seyirci ile buluşan Arka Sokaklar dizisinin kadrosu, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren birçok ünlü ya da ünsüz ismin dahil olması ile birlikte defalarca kez değişikliğe uğradı. Diziye dahil olan isimler kadar dizi kadrosundan ayrılan isimler ile de kendinden söz ettiren Arka Sokaklar dizisi, belli isimlerin varlığı ile ana kadroyu genel itibari ile korumayı daima başardı. Ancak son günlerde ortaya çıkan haberler ile birlikte, ana kadronun da yeni dönem itibari ile değişeceği iddia edildi.

Arka Sokaklar dizisinin ana karakterlerinden biri olan ve ünlü oyuncu Zafer Ergin tarafından canlandırılan Rıza Baba karakteri ile ilgili ortaya atılan iddialar, dizinin sadık izleyicisinin endişelenmesine sebep oldu.

Yeni Fragman Yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde 2022 yılbaşı gecesinin kutlanması ile birlikte her yeni yılda olduğu gibi bu yılda çekimlerine 2 haftalık ara veren dizilerin arasında yer alan Arka Sokaklar, yayınlanan son fragmanı ile herkesi heyecanlandırmayı başardı.

2 haftalık aradan sonra ekran serüvenine yeni bölümü ile devam edecek olan Arka Sokaklar dizisinin, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda yer alan görüntüler ile birlikte birçok izleyici şaşkına uğradı!

Yeni Bölümde Vuruluyor!

Bir süredir çeşitli sosyal medya platformlarında #RızaBaba etiketinin dolaşması, Arka Sokaklar dizisi fanlarını endişelendirmişti. Rıza Babanın yayınlanan son fragmanda, kimliği belli olmayan kişiler tarafından vurulması, konu etiketinin Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin’in yeni sezon itibari ile dizi kadrosunda yer almayacağı ile ilgili olduğunu düşündürdü.

14 Ocak’ta Ekranlara Geri Dönecek!

Yeni yılın kutlanması ile birlikte çekimlerine 2 haftalık ara veren Arka Sokaklar dizisinin, yeni bölümlerinin ekranlara ne zaman geleceği merak konusu oldu. Hem tekrar bölümleri hem de yeni bölümleri ile reyting listesinin en üst sırasında yer almayı başaran dizi, 14 Ocak 2022 tarihi itibari ile sevenlerine tekrar seyir keyfi yaşatacak!

Exit mobile version